2777
2789

روایت داریم دو نفر همیشه مریضن یکی سالمی که پرهیز میکنه یکی بیماری که پرهیز نمیکنه..

منم معمولا همرام نون و پنیر و خیار میزاشتن که زنگ تفریح بخورم ولی حالا رو بیسکوئیت و آبمیوه هم حساسی؟

بچت اگه مشکلی نداره همبرگر که میخوای خودت هم درست کنی براش چه ایرادی داره؟

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

دقیقا سوسیس کالباس و غذاهای گوشتی اول صبح یجوریه حالا بچه ها مدرسه پسرم کیک و آبمیوه و میارن منم مجبورم یه وقتایی برا پسرم بزارم که دلش نخواد بیشتر وقتا شیره انگور با کره یا ارده خرما با کره بادوم زمینی حلوا ارده میزارم که یه فایده ای هم داشته باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پیراشکی با نون لواش یا نون یوفکا هم میتونی درس کنی اگر خمیرشو بلد نیستی 

خمیرش با خمیر مایه عمل اومده و روغن و ارد درس کن 

مواد میانیشم هرچی خودت دوس داری سیب زمینی و گوشت چرخی یا گوشت مرغ ابپز ریش ریش با قارچ و فلفل دلمه و ادویه جات یکمم پنیر پیتزا بپیچ لای خمیر یا نون 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
خودت همبرگر درست کن براش اشکالش چیه گوشت و ادویه جات بزن با کاهو خیارشور و گوجه بزنه بر بدن

اره این مورد رو بلدم چاره ای نیست درست میکنم ولی اونا مال بیرون میارن میگه من از کیکم بهش دادم اونم از همبرگر خییلی خوشمزه تر بوده 😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤

خونگی باشه که مشکلی نیس 

من خانوم مهدیه جندی هم داخل کانالش دیدم مثلا صبحانه سوسیس کالباس خونگی دارن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

روایت داریم دو نفر همیشه مریضن یکی سالمی که پرهیز میکنه یکی بیماری که پرهیز نمیکنه..منم معمولا همرام ...

یکی تو سایت بگو پر بازدید شد میگفت نون و برنج ب بچم نمیدم

کیک هفته ای یه بار معتادش میشه

بچش از یه راه دیگه مریض میشه

خواهر من همیشه واسه بچه هاش برگر و سوسیس کالباس خونگی و مفید درست میکنه ماشالا هم بچه ها کیف میکنن هم سالمه، البته مامانای دیگه صداشون درومده بود که چرا فست فود میفرستی بچه های ما میبینن، دیدن خونگیه دیگه صداشون درنیومد🙂 منم برگر چندباری ذرست کردم برده اردو

مشکل منم هست

مدرسه پسر من که بدتره تو بوفه همه اینارو میدن بچه هام صف میکشن که از این اتا آشغالا بگیرن

بچه منم مسخره میکنن واسه خوراکیاش

من کلی مغزیجات تو ظرف میریزم براش یه زنگم میوه خورد می‌کنم اصلا خوراکیای بدی نیستن

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

یعنی چی یعنی پیراشکی ندیم بچه ببره سرصب

پس چی بدیم ببره

قیمه بدیم ببره

یا خورشت سبزی؟ 

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻
یکی تو سایت بگو پر بازدید شد میگفت نون و برنج ب بچم نمیدمکیک هفته ای یه بار معتادش میشهبچش از یه راه ...

اره خوندم تاپیکو..تعجب کردم میگفت ۶ماهی یه بار کیک میپزم

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)
2810