2777
2789
عنوان

نوزده سالمه لابیا پلاستی میخوام انجام بدم کسی تجربه داره

| مشاهده متن کامل بحث + 3862 بازدید | 113 پست
نه پولش دارم نه اجازش ولی میترسم ازدواج کنم جلو شوهرم بد باشه

عه مگه برای خودت نبود پس چی شد 

اخه کدوم ادم عاقلی ی عالمه تلاش میکنه با یکی ازدواج کنه تا به لابیا ی تیره برمیخوره ازت متنفر شه؟؟ شوهرت باید آدم باشه چرا متوجه نمیشی عروسک مردم نباش خودتو قبول کن

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                       جان جدت به اسمم گیر نده خودم میدونم گند زدم.              فعلا به جز دوستای نزدیک جواب کسیو داخل پیام ها نمیدم💗🙏
درد بعدش ومراقبتهای بعدش چیجوریه؟مگه با لیزر هم درد داره؟

آره والا دردش خیلی زیاده من آستاته دردم خیلی بالاس ولی از شدت درد زیر دستشون عین چی... میلزیدم ولی همش۱۷روز دوره نقاهت داشتم حتی حین عملم کوچیکترین خونریزی نداشتم 

هرکه درعشق سر از قله برآرد هنراست@همه تا دامنه ی کوه تحمل دارند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره والا دردش خیلی زیاده من آستاته دردم خیلی بالاس ولی از شدت درد زیر دستشون عین چی... میلزیدم ولی ه ...

خب اخه فک میکردم با لیزر دیگه بخیه احتیاج نداره،پس فرق لیزر با جراحی عادی چیشد این وسط،دردش که هست بخیه شم هست

..........

والا هیچ فرقی نداشت لیزر اون لحظه ک برش میدن درد وخونریزی نداره  بدون کجی هم برش میده درد مال زمان بخیه زدنه 

اینکه یه کاربر گفته تا یکماه باید لکن بزاری درسته همچین چیزی؟

لگن که نه من گفت ۲هفته اول سرپا برو دستشویی اصلا رو توالت فرنگی هم نشین

خیلیا عمل کردن راضین خیلیام نه چون بستگی ب پزشکت داره ک کارشو بلد باشه من دختر داییم با اینکه پیش پز ...

نگاه کن رسانه با اعتماد بنفس و شخصیت دختر های ایران چیکار کرده و به چه حقارتی افتادن 

واقعا لعنت به این صنعت که زن ها رو کرده عروسک تا درد بکشن و بدن طبیعی خودشون رو جراحی کنن 

اول عمل ببینی و پیکر تراشی الان هم بقیه قسمت ها 

نه فقط ایران بلکه زن های اروپایی هم این مشکلات رو دارن 

من خودم کارما هستم