دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یه سوال دختر منم هفت ماهشه،عادت کرده بچتون به غذا من از ۵ و نیم شروع کردم چیزای خیلی ابکیو و عوق میزنه همچیو حتی مولتی و اهن و الان هفت ماهس ،رفلاکس نیست ،انگار چندشش میشه 🤦♀️
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
یه سوال دختر منم هفت ماهشه،عادت کرده بچتون به غذا من از ۵ و نیم شروع کردم چیزای خیلی ابکیو و عوق میز ...
ای بابا برای چی من از چهار ماهگی دکتر بهم برنامه داد از خریره آرد برنج روزی یه قاشق شروع کردم تا الان که دیگه آش میخوره ولی میکسش میکنم راستی داخل غذاش نمک یا شکر میریزی ؟ البته خیلی خیلی کم ولی من یه مدت آش بدون نمک دادمش اصلااا دلش نمیشد یه ذره نمک زدم بهش الان میخوره
ای بابا برای چی من از چهار ماهگی دکتر بهم برنامه داد از خریره آرد برنج روزی یه قاشق شروع کردم تا الا ...
اره میزنم با ابکیا بجز اب اینطوریه 😅 کلان حریره و فرنی نیست به یه قاشقم نمیرسه اصلان ،پوره که شل نباشه،ابگوشت و اینا دوست داره کم ،همه میگن درست میشه با جامدا راحت تره یکم بزارم نوک قاشق بزارم جلو زبونش خودش با حالت چندش بزاره دهنش ،به این نتیجه رسیدم غذای سفره رو شل کنم بدم بخوره چند وقت دیگه
خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤