2777
2789
عنوان

امشب حس کردم مُردم💔💔😱

256 بازدید | 20 پست

دیشب رفته بودیم شهربازی بعد خوب اول سوار چرخ و فلک شدیم خوب فقط ارتفاع خیلیییی بالایی داشت میترسیدم ولییی  همسرم گفتم بریم کشتی اقا ما اولین بارمون بود ...💔😂ما نشستیم نوکش خدا شاهده کلاپرت میشدیم بالا کلا پاهامون تو هوا معلق بود و همسرم جیغ میزد🤣🤣🤣یک عان حس کردم دیگ مردم دستو پاهام بی حس شده بود اونقدر جیغ زدم گلوم درد میکنه😬شمام خاطره ای میدونید بگید

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2804

ببین اولش فک کردم نوشتی ما سوراخ چرخ فلک شدیم🤦‍♀️منم یبار تو کشتی اینجوری شدم از اون ب بعد فقط وسط میشینم

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

با خواهرم و دوتا از دوستام یواشکی خانواده ها با خاله دوستم رفتیم اژدها بعدش نکنیم نوکش تازه راه افتاده بود دوستم انقدر جیغ زد و یارو رو فحش داشت که مجبور شد‌نگه داره این بیاد پایین کلا آبرومون برد😐😐😐😐😐😐

ببین اولش فک کردم نوشتی ما سوراخ چرخ فلک شدیم🤦‍♀️منم یبار تو کشتی اینجوری شدم از اون ب بعد فقط وسط ...

واااای لعنتی😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨

ماخانوادگی رفتیم شهربازی حدودا 30نفربودیم شهردیگه بودش اول سوارکشتی شدیم ردیف بودش دوم سوارتاب شدن یهوعموم بالااوردش تاب میچرخید اینم بالامیاوردش حدودا پنج تاشش نفرمون کثیف شدیم رومون ریخاش ولی خیلی خندیدیم هم بده دخوب یادمون میمونه دیگه

واااای استارتر امضاتو داشتم با ریتم میخوندم که آخرش اونو گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
😂😂😂عالب بود تاپیکت خوب نباید می رفتید اون سر مینشستید 😂

همسرم که مثلا مرد بود جیغ میزد 🤣🤣🤣بخدا حس میکردم توی ابر هام یهو پرتمون میکرد بالا بعدشم یهو پرتمون میکرد اون ور

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️.                                                        خدایا اگه من گناهی میکنم ازم ناراحت نشو ، حتما حکمتی توشه🥲😂️ 
واااای استارتر امضاتو داشتم با ریتم میخوندم که آخرش اونو گفتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

😁✌️

با خواهرم و دوتا از دوستام یواشکی خانواده ها با خاله دوستم رفتیم اژدها بعدش نکنیم نوکش تازه راه افتا ...

اونو پیاده میکردین خودتون میرفتین من قلبم هنوز درد میکنه🤣

ببین اولش فک کردم نوشتی ما سوراخ چرخ فلک شدیم🤦‍♀️منم یبار تو کشتی اینجوری شدم از اون ب بعد فقط وسط ...

اره بخدا همسرم عین چی جیغ میزد🤣🤣

همسرم که مثلا مرد بود جیغ میزد 🤣🤣🤣بخدا حس میکردم توی ابر هام یهو پرتمون میکرد بالا بعدشم یهو پرتم ...

ماهم اوایل نامزدیمون رفتیم شهربازی من عاشق این چیزام به شوهرم گفتم میای بریم نمی ترسی ؟ گفت نه بابا ترس چیه بریم

رفتیم سرش نشستیم من ریلکس نشسته بودم اون جیغ میزد بعد که اومدیم پایین گفت نه نترسیده بودم خواستم هیجانش بیشتر کنم🤣🤣🤣

2809