2777
2789
عنوان

بچم اصلا درس نمیخونه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 104 پست
ینی چی شل بگیری؟! اینجوری هم همه جا دنبالش بری بدتره که اینجوری که اصلا مسئولیت پذیر نمیشه همیشه با ...

من نگفتم مادر انجام بده گفتم مدیریت زمان مثلا من دخترم از مدرسه میاد میگم فلان ساعت تا فلان ساعت بای. درس فلان و بخونیم ساعت فلان تمرین ساز ساعت فلان خواب ساعت فلان حمام کلا برنامه ریزی میکنم به همه چیز میرسه و خودش مسیولیت کاراش و عهده میگیره اما اگر ول کنی بچه کلا از همه چی عقب میمونه

ببین بچه های بیش فعال خیلی باهوش هستند من پسرم خیلی اذیت می کرد معلم همش می گفت اصلا تو کلاس یه جا ن ...

دختر من فوق العاده زرنگ،باهوش و کاریه،حاضره کل خونه رو مرتب کنه ولی یه ساعت پای درس نشینه،یا یه دونه سوال رو نخونه،به نظرت مشکل داره؟

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بیش فعالی چیه 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️چرا انقد زندگی رو سخت میکنید شماها 🤦‍♀️� ...

زندگی و سخت نمی گیرم از هر 5 تا بچه یکیشون بیش فعالی داره اینا اگه درمان نشن بزرگ تر بشن خیلی مشکل دارند 

پسر من نمی دونستم تازه فهمیدم 

الان که درمان و شروع کردم خیلی خوب شده هم تو درساش هم خیلی چیزهای دیگه 

2805
چندبارکاریش نداشته باش بزار همونجوری بره مدرسه معلم تذکربده بهتر میشه

امروز بهش گفتم دیگه کاریت ندارم میخونی بخون نمیخونی نخون هنوز یه ماه نشده میری مدرسه منو عاصی کردی

از یه درس شش خطه معلم سه بار املا گفته خودم صدبار توخونه املاگفتم چن بار از روش مشق و لغت نوشته هرسه بار املارو تو کلاس بت چن تا غلط نوشته 

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺

من جاي شما بودم حتما يه مشاوره ميرفتم .نه كه فك كني مشكل رواني داره ها . جنس بچمون رو بايد بشناسيم . راه و رفتار باهاشون رو ياد بگيريم . ببين من يه كلمه ميگم نگي عيب ميذاره روي بچم . نه عيب نيست اتفاقية كه اين روزا با توجه به دنياي ديجيتال براي خيلي بچه ها افتاده . بچه ها تمركز و توجه و  تاب اوري پايين دان . بي حوصله هستن . اين خاصيت خيلي ها شده ها . برو مشاوره . مشاوره كودك خودت برو اول . يه مشاور معتبر . راه و رفتار راهنمايي بچت رو ياد بگير . يك رفتار مناسب همه بچه ها نيست . من رفتم خيلي خيلي جواب گرفتم . ميبيني يه كارگاههاي براي بچت پيشنهاد ميدن بذارش اونجا ببين بچه چي ميشه . اين جمله هم لطفا نره تو مخت : خودش درست ميشه ...جمله غلط غلط . نه تو بايد دستش رو بگيري مسير رو براش هموار كني . اين فرق يك مادر آگاه با يه مادر خوشخيال و راحته . انشالله كه موفق باشي.

سلام 

بچه ی داییم اینجوری بود 

زنداییم رفت مدرسش بهش گفت ک این گوش نمیده من باید زورش کنم تا بنویسه اذیتم میکنه 

مدیر مدرسه ام گفته بود تو هیچی نگو بزار ننویسه و بیاد مدرسه ما اینجا باهاش دعوا میکنیم  عواقبشو ک ببینه خودش مینویسه 

و همینجوری شد 

یک بار زنداییم هیچی نگفت راجب تکلیف اونم ننوشت 

رفت مدرسه مدیر و معلمش دعواش کردن .از اون به بعد خودش درساشو مینویسه و کاری به زنداییم نداره 

خب چرا زور میکنید دوم دبستان مگه چی داره بخواد بخونه شاید همونجا تو کلاس یاد میگیره دیگه چرا الکی او ...

منم ازخدامه تو کلاس یادبگیره مشکل همینجاس دیگه تو کلاس گوش نمیده حواسشو نمیده به درساش تو خونه هم هرچی باهاش کارمیکنم تو ذهنش نمیره

خدایـــا باشی همیـــشه❤🥺
بخدا الان دبستان خیلی درس دارههمین دوم دبستان هر درس علوم حدود ۳۰سوال میشهریاضی واقعا مباحث زیادنگار ...

دقیقا فکر میکنن که مثل زمان قدیمی کل کتاب عکس بود اصلا چی باید میخوندی هیچ

امروز بهش گفتم دیگه کاریت ندارم میخونی بخون نمیخونی نخون هنوز یه ماه نشده میری مدرسه منو عاصی کردیاز ...

اینجوری که شما میگید روشتون رو تغییر بدید

اول روخوانی درس تاکید بر کلمه ها چجوری نوشته شده

مشق رو به صورت املا بگو

بعد کنارش نشستید سعی کنید کلمه های که بلد نبوده رو جدا کنید و جمله سازی کنید

بعدهم فقط از اون کلمه ها املا بگیرید

2810