2777
2789
عنوان

ولی این قسمت مسافرااان خیلی حق بود🪐🪐🪐🪐

| مشاهده متن کامل بحث + 254 بازدید | 30 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منظورت فیلم رامبد جوانه ؟

بله 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

یا مثلا اونجاش حقه که ادمایی مثل رامبد جوان که تمدن دارن ادمای عجیب و غیر معمولین.... 

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

مسافران حق ترین سریال بودواقعاا دم رامبد جوان گرم

دقیقا

واقعا طنز فاخر بود توش کلی حرف حداقل کاش سریال ها مثل اون زمان بود ....

کاش...

آره واقعا ولی هیچی مثل قدیم نیست دیگه حتی فیلم ها...

سریالهایی که از ای فیلم پخش میشه رو میبینم چقدر خوب بودن همشون الان چی...

یا دیروز دیدم تو اینستا که ۹ سال پیش این موقع اولین قسمت شهرزاد پخش شده🥲🥲 اما الان نمایش خانگی ها هم قشنگ نیستن کیفیت ندارن

مسافران حق ترین سریال بودواقعاا دم رامبد جوان گرم

یادش بخیر رامبد جوانی بود

مهران مدیری بود 

امروز زنگ زدم گفتم بابا شبکه نسیم ک افتضاح برنامه طنز جدیدتون هم کسل کننده بابا بریید مهران مدیری و رامبد رو بیاریید

چرتو پرتی بیش نیست شایدم شماها فیلم خوب ندیدین به این میگین خوب

جدی میفرمایید؟ 

از سریال ترکی تا هندی تا هالیوودی و بالیوودی و ترسناک دیدم 

بخوام اسم ببرم تا فردا طول میکشه 

اما این اموزنده اس 

2810