2777
2789

شوهرم یه پولی طلب داشته از یکی الان پول رو بهش داده بعد شوهرم میگه بیا ماشین رو عوض کنیم یه ماشین دیگه قسطی بخریم

با اینکه جفتمون خیلی اون ماشین رو دوست داریم نمیدونم کار درستی باشه یا نه؟

بازار رکوده، ماشین خرید و فروش نمیشه 

من میگم پول پیش قسط رو بزاریم رو پول ماشین شوهرم باهاش یه ماشین بهتر بخریم 

اقساطش ماهی 30 میلیون میشه تقریبا 

اون رو هرماه طلا بخریم دوسال و نیم باید ماهی 30 قسط میدادیم 

حالا اگه دوسال و نیم ماهی 30 طلا بخریم میتونیم با پول طلا ها یه باغچه کوچیکی تو حوالی کرج برای خودمون بخریم 

درست نمیگم؟

الان واقعا کسی ماشین نمیخره راکده منم یه ماشین مدل پایین دارم فعلا عوض نکردم دست نگه داشتم با اینکه برا منو چون ارزونه رو هوا میبرن مشتری داره دلم نمیاد طلا رو بدم به آهن ماشین بخرم اونم تو شرایط فعلی 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا منم میخواستم قد ۱۰۰ و خوردی طلا بفروشم برا ماشین

الان طلا سود داره نه ماشین ببین طلا گرون شده اما ماشین فرقی نکرده چون مملکت حالت جنگی داره مردم میترسن پولو بدن برا ماشین ترجیح میدن بصورت طلا و... نگه دارن تا بعدا ببینیم چی میشه  

ببین الان طلا گرون شده ولی ماشین نه چون مملکت حالت جنگی داره مردم میترسن پول بدن برا ماشین ترجیح میدن نگه دارن و سود طلا بیشتره در حال حاضر 

نکن اینکارو 

100 میلیون طلا تا عید حداقل 40 50 درصد گرون میشه

ولی ماشین هر روز داره ارزونتر از روز قبلی میشه همش داره میخوره تو سرش