2777
2789

میری‌تو‌تاپیک‌ها‌‌‌نظرتو‌میگی‌یه‌عده‌میریزن‌سرت‌برا‌حمله‌

یکی‌میگه‌عکس‌این فرشته‌پاک‌وزیبا‌رو‌از‌پروفت‌بردار

یکی‌میگه‌امضات‌رو‌پاک‌کن‌

یکی‌انگ‌کثافت‌کاری‌به‌آدم میزنه‌ووو‌‌‌‌.........

من‌کجا زندگیم‌رو‌برای‌شما‌گفتم‌که‌می‌یاید‌روشن‌فکرانه‌نظر‌میدین

ببینید‌دوستان‌عقده‌ای‌بودن‌‌وبی فرهنگی‌هردو‌یکی‌هستن

الان‌نصف‌کاربرا‌شدن‌فیک‌‌ودارن‌از‌رابطه‌با‌دوس‌پسر‌وخودکشی

فلان‌وفلان‌موضوع‌دروغ‌دیگه‌سرهم‌میکنن‌برای‌‌پربازدید‌شدن

تاپیک‌اکثر‌کاربرارو‌هم‌به‌جون‌هم‌میندازن‌وخودشونم‌چندین‌

حرف‌نامربوط‌‌میزنن

مرسی‌که‌خوندید‌‌مهربونا‌🌹🙃

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

امضات🥹🥹🤲🏻

ی سکوت معنی دار بهتر از حرفای بی معنیه😌ادامش‌بخون👇                                                                              منو تو تاپیکای سرگرمی آشپزی و گوشی همراه و اینترنت حتما تگ کنید😍😍  <<<< درخواست دوستی🔪🔪😱🔪

نفهمیدم 

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

امضات🥹🥹🤲🏻

عزیز‌دلمم😍😘

احترام=احترام‌.‌بی‌احترامی❌️دهنش‌سرویسه‌بی‌ادب‌نیستم‌با‌هر‌کسی‌مثل‌خودش‌‌ ،،،،در جهانی که زندگی میکنیم ، کلمات بیشتر از ادما ، انسان کشتند:)-آرزو میکنم هیچ وقت به اون جایی نرسی که زل بزنی به آسمون به خدا بگی یا تمومش کن یا خودم تموم میکنم :)!

2803

فقط میدونم منم بخاطر کاربریم زیاد بهم توهین میشه😂😂

و دراخر خواهش میکنم😅💞

#2025 ARMY STAY                                                            اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم...... از حرفم حرصت گرفت جوابی نداشتی به کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه 😅
بعضیا مضخرف نگن روزشون شب نمیشه

بله‌‌‌متاسفانه

2804
عزیز‌دلمم😍😘

💕😍

ی سکوت معنی دار بهتر از حرفای بی معنیه😌ادامش‌بخون👇                                                                              منو تو تاپیکای سرگرمی آشپزی و گوشی همراه و اینترنت حتما تگ کنید😍😍  <<<< درخواست دوستی🔪🔪😱🔪

قبلاً یه امضا داشتم که توش اسم سه چهار تا زن محجبه‌ی دانشمند که کلی جایزه و سخنرانی جهانی داشتن و مقالات مهم پزشکی و...بود.

اینقدر توهین کردن،اینقدر انتقاد که امضات باعث اختلاف و تفرقه میشه🤦‍♀️🤦‍♀️🤐🤐آخرم چون اعصاب و حوصله‌ی بحث و ریپ شدن نداشتم پاکش کردم.از نظر یه عده تنها زنی که میشه بهش افتخار کرد مریم میرزاخانیه،بعدم یاسمن مقبلی.دلیلشم همه میدونیم.

در ضمن امضات خیلی خیلی زیباست.اشتباه منو نکن و تغییرش نده.

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
2805
چقدر بد که حرفاشون روت اثر گذاشته

چون کلا آدم کم حرفی هستم.زیاد حوصله‌ی بحث و جدل ندارم.حتی تاپیک داشتم دو صفحه میشد،قفل میکردم تا کمتر گفتگو کنم.بعد طرف یه طومار می‌نوشت سراسر توهین و بی ادبی بخاطر آوردن اسم چهار تا زن هم جنس و هموطن خودش که تو ایران زندگی میکنن..جوابشونو مختصر میدادم،ولی واقعا کدوم حرف می‌تونه جواب درخوری براشون باشه؟

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم🌸از امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم.😊😌🍂🍂همیشه سکوت نشانه‌ی تایید حرف طرف مقابل نیست.گاهی نشانه‌‌ی قطع امید از سطح شعور اوست...!🤌🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️جان فدای وطنم♥️خاک ایران کفنم♥️
اسی جان عاشق امضات شدم😍🥹

فداتشم‌‌‌😉😘

قبلاً یه امضا داشتم که توش اسم سه چهار تا زن محجبه‌ی دانشمند که کلی جایزه و سخنرانی جهانی داشتن و مق ...

مرسی‌‌عزیز‌دلم‌نه‌اصلا‌امضامو‌پاک‌نخواهم کرد‌به‌هیچ‌وجه

مرسی‌از‌اینکه‌همدردی‌کردی‌‌فدات😘🌹

2801