2777
2789
عنوان

راسته میگن فولیکول راست پسر اکثرا چپ دخترضربان بالا دخترن

| مشاهده متن کامل بحث + 1116 بازدید | 130 پست
توکلم بخدا ولی تا خدا نخاد نمیشه دیگه اونهمه دکتر و سیصد میلیون خرج کردیم الان بدون خرج یهویی

بله واقعا 

خدا باید بخواد 

یه هدیه خیلی ارزشمند 

قدرش رو بدونید 

فارغ از جنسیت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ تولدم که ۱۳۶۰/۵/۳ و اخرین پریودیمم بیست ونه مرداد گمونم شهریور لقاح بوده

برج۶رو دختر بوده بارداریت.برج ۷.۹.۱۰.۱۱.۱۲اقدام میکردی پسر بود

چندماهته؟از ۱۰نفر۱نفر خطا داد وقتی تستش کردم اینم درنظر داشته باش

تاریخ تولدم که ۱۳۶۰/۵/۳ و اخرین پریودیمم بیست ونه مرداد گمونم شهریور لقاح بوده

بارها ای وی اف منفی یعنی همون صلاح خدا چرا توجه نکردی؟

و می‌دونی ک ی ماه قبل و یا ی ماه بعد از شهریور باردار میشدی جنسیت پسر بود؟این صلاح خدا نیست؟

من خودم همه راه های خاص پسرزایی رو بلد بودم شاید باورت نشه شرایط جوری شد ک هیچکدومو نشد انجام بدم و ماه اولی ک رو پسر بود بارداریم سقط شد ماه دوم باردارم شدم ک دختره 

من اذیت شدم همیشه ناخودآگاه ذهنم با ی پسر بچه رویا ساخته بودم برا دل خودم بود ن حرف بقیه اما خدا چیز دیگه ای خواست.تسلیمم ب خواستش و از ته دلم دوسش دارم نینیمو 

خدا منو ببخشه بخاطر اون همه واکنشی ک نشون دادم وقتی فهمیدم.دو روز تمام سردرد شدید سرم داشت میترکید.ی ماه و نیم دوماه افسرده

از ۱شهریور بخوام حساب کنم میشی۸ هفته کامل.شما ک میگی۲۹مرداد شروع پریودت بوده اینجوری ک باید۷هفته باش ...

مطمعنم که هشت هفته و دو روزمه چون سونو رفتم و این که من اینو دقیق میدونم اخرین بار ک پریودم شروع شدو دیگه نشدم ۲۹مرداد ماه بود و کلا چهار روزم بیشتر پریود نیستم و پریودامم ۲۵روزه حالا دختره یا پسر؟؟

2810