2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوره ی عبس ورد زبونت باشه کوتاهه هی بخون ولی کلا سعی کن فراموشش کنی سخته بلاتکلیفی

من کلی نذر و نیاز کردم شمع تراپی کردم سابلیمینال گوش دادم. نشد. کلی چله گرفتم. بیخیالش شدم تقریبا. ینی اصلا دیگه گریه نمیکنم. ولی دلم میخوادش

اینا همش چرندیاته ی مشت کلاش عزیزم باور نکن اگه واقعا بخوادت خودش برمیگرده وگرنه که با دعا و طلسم و اینا نمیاد اگرم بیاد بعد از چند وقت میره سراغ اونی ک باهاش خوشه و اونی ک ضرر میکنه تویی

من کلی نذر و نیاز کردم شمع تراپی کردم سابلیمینال گوش دادم. نشد. کلی چله گرفتم. بیخیالش شدم تقریبا. ی ...

خب این پیشرفت خیلی بزرگیه وارد مرحله ی خیلی خوبی شدی؛ من تجربه ی کات دارم، اگه حس می کنی بدت نمیاد برگرده اصلا عجیب نیست ولی امیدوارم با ادم بهتری اشنا شی که ایشون بیشتر ازین محو بشن تو ذهن شما 

خیلی باهم خوب بودیم. خیلی همو دوست داشتیم اخه

اونم باید همچین فکری داشته باشه ک بیاد سمتت آدم اگه یکیو واقعا بخواد هیچ قهر و اختلاف و کات کردنی مانعش نمیشه یکم صبر کن و زمان بده اگه به هردلیلی برنگشت ینی مث تو فکر نمی‌کرده و ترجیحش ب رفتن بوده پس الکی ندو دنبالش اخه دختر خوب فکر کن ب هرطریقی برش گردوندی اگه تو زندگی دلش با تو نبود اگه خدای نکرد خیانت کرد یا اصن جوری ک دوس داری نبود میتونی ی عمر این مدلی باهاش سر کنی.خواهی ک جهان در کف اقبال تو باشد خواهان کسی باش ک خواهان تو باشد