2777
2789
عنوان

خیلی دلم شکسته بیایید یکم حرف بزنیم جز شما کسیو ندارم😞💔

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کدوم مدیریت بهترهفرقاشون چیه؟

مالی بهترینه ولی این دانشگاه فقط بازرگانی صنعتی دولتی داره کسایی که تغییر رشته میدن از مهندسی به مدیریت میرن صنعتی ولی بازرگانی تاپ ترینشونه 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂
کدوم مدیریت بهترهفرقاشون چیه؟

بعد خیلی از کلاسایه مدیریت ها مشترکه هرچی ترم بالا تر میره درساشون فرق میکنهمیگن که بازرگانی بهتره 

بازرگانی از چه لحاظ تاپ هستش؟

نمیدونم ولی تاپ تره و رتبه بهتری میخواد برایه قبولی نسبت به بقیه مدیریت ها

بازرگانی میشه مهاجرت کرد یا نه

خب اگه قصده مهاجرته که با برق راحت تر میشه مهاجرت کرد تا مدیریت ولی خب آره میشه یسری کشورا مهاجر پزیرن

برق خیلی رشته خوبیهولی من حفظیاتم بهتره

خب منم دبیرستان ریاضی بودم ولی حفظیات مدیریت راحت نیست و سخت تو مغز میره جملاتش شبیه همه و تو امتحان سوالارو قاطی میکنی مثلا یه کتاب داره ۶۰۰ صفحه حفظی نامفهوم نمیتونی راحت حفظ کنی 🤧 من فکر نمیکنم زیاد خوشت بیاد حفظیاتش راحت نیست اونایی که رشته ریاضی و تجربی بودن خیلی سخت حفظ میکردن حتی انسانیا هم همینطور بازم وقتی کلاسا شروع شد میتونی یه روز تو کلاساشون بری ببین برات جالب هست یا نه 

برق خیلی رشته خوبیهولی من حفظیاتم بهتره

و اینکه دروس مهندسی برق تو در آینده میتونی تدریس خصوصی فیزیک و ریاضی داشته باشی درسا کارا تره ولی مدیریت اینجور نیست من تو مدیریت فقط حسابداریاشو دوست داشتم با یه درس به نام احکام کسب و کار که از قوانین حکومت و خرید و فروش این چیزا میگفت که فقط یه درس بود و دیگه مثل اون تو مدیریت نیست و حدس میزنم شماهم بیشتر از اینجور حفظیات خوشتون میاد 

چون حفظیات دبیرستان متفاوت از حفظیاته مدیریته 

به هر حال شما باید دو ترم برایه برق بخونی و یه سال فرصت داری ببینی از برق خوشت میاد یا مدیریت