2777
2789

تو دانشگاه تنهام خیلی دخترا اصلا رفتارشون باهام خوب نیست من مدیریت بازرگانیم کلاس مشترک با بقیه مدیریتا داریم بعد تو دانشگاه ما تاپ ترین مدیریت بازرگانیه ما تو دانشگاه سه تا مدیریت بازرگانی دولتی صنعتی داریم 

یه دختر که مدیریت دولتی بود بخاطر رشتم چشم نداشت منو ببینه البته الان رشتم دیگه مدیریت نیست تغییر دادم به مهندسی برق 😎

سه تا دیگشونم بخاطر مورد توجه پسرا بودنو درسم خوب بود حتی جواب سلامم نمیدادن تو گروهم همش بهم تیکه مینداختن 

یه عده دیگه از دخترا هم اوله سال دیدن پسرا با من رفتاره خوبی ندارن از من فاصله میگرفتن بعد که پسرا بخاطر تقلب و اینا با من روابطشون خوب شد میومدن سمتم عوضیا تو اینستا برام ریلز میفرستادنو 😑 کامنتامو لایک و حمایت میکردن بعدش که پسرا با اونا هم خوب شدن از من دور شدن 

الان اومدم مهندسی برق نه میخوام با کسی دوست باشم نه چیزی 

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

میفمم‌چی‌میگی

نه‌تنها‌تودانشگاه‌حتی‌دبیرستانیاهم‌اینجورین

تازه‌خیلیابرای‌جلب‌توجه‌دخترای‌دیگه‌رو‌تحقیرمیکنن

وقتیم‌ازت‌جزوه‌یاچیزی‌بخوان‌پاچه‌خواریتو‌میکنن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخی، ببین باید رو رفتارت خییلی کار کنی تو این دوره زمونه پسر باید پرو باشه اگه ساکت باشی و چیزی نگی بقیه اذیتت میکنن مخصوصا الان که دخترا از پسرای زرنگ و پرو خوششون میاد 

چرا چرند میگی امکان نداده از مدیریت بری برق

درست صحبت کن 

رتبشو اورده بودم با کارنامه محرمانه رفتم مدیریت و از مهندسی برق بالاتر زده بودم 

آخی، ببین باید رو رفتارت خییلی کار کنی تو این دوره زمونه پسر باید پرو باشه اگه ساکت باشی و چیزی نگی ...

نه من دخترم😂

یجا خوندم نوشته شده بود یه رفیقی بود همه چیزمو بهش گفتم الان حتی شماره همدیگرو سیو نداریم .رفیق کلا ...

وابسته نبودیم ولی کارشون اصلا انسانی نبود وگرنه من حتی ازشون فراری بودم

چرا برات مهمه.یعنی اینقدر مرفه ای که این شده دغدغت

بابا خب تو ۱۹ سال سن چی دغدغم باشه از تنهایی پوسیدم 

یعنی هییییچ دوستی اونجا نداری.خوشحالم واقعا که حالت خوبه وهیچ دغدغه‌ای نداری

دغدغه که دارم بقیه تاپیکامو ببینی گویایه همه چیزه ولی امشب یه چیزی شد که دلم شکست اینجا اومدم تاپیک میزنم کاربره گیر میده میگه چرت نگو نمیتونی از مدیریت بری به برق من تاپیک زدم درد و دل کنم حالم بدتر شد 😑

آخی، ببین باید رو رفتارت خییلی کار کنی تو این دوره زمونه پسر باید پرو باشه اگه ساکت باشی و چیزی نگی بقیه اذیتت میکنن مخصوصا الان که دخترا از پسرای زرنگ و پرو خوششون میاد