2777
2789
عنوان

مامانا سایت بیاید دخترم از مهد می‌ترسه خیلی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 131 پست

1. اون روانشناسی که بهت گفته حتی اگر گریه میکنه باز هم ببرش، چندان عقل درست و حسابی نداره 

2. ببین نمیتونی با احتمال چیزی رو حل کنی پس سفت و سخت دنبال دلیل باشی، شما احتمال میدی بابت روحیه کنترلگرش باشه، اما این ی احتماله و تا مطمئن مشی نمیتونی مشکل رو حل کنی 

3. فک کنم ی جایی گفتی ی هفته رفت، خوب بود و یهو دیگه دوست نداشت، خب قطعا ی اتفاقی افتاده که باعث اذیتش شده 

4. حست بچه ت رو بشناس اینطوری خیلی بهتر میتونی متوجه ریشه مشکلش بشی، استرس داره؟  می‌ترسه؟ خاجلت میکشه؟ دوست نداره؟ از محیط عصبی میشه؟ 

شما تا الانم توجه شدی بابت ی حس بد و منفی دلش نمیخواد بره مهد و این گام اوله، گام به گام جلو برو ببین مشکل چیه 

مشخصا بچه با زبون خودش نمیاد مشکل رو بگه پس میتونی توو بازی و... ازش بپرسی یا توو بازی بهش یاد بدی چطور میتونه مشکلش رو بگه 

بچه ها توو تین سن مهارت کلامی آنچنان خوبی ندارن، نمیتونن راحت مشکل رو بیان کنن پس شما باید با مهارت جواب رو از بگیری

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد چطور خوب شدی؟کلاس اول رفتی؟

معلومه که کلاس اول رفتم 

دو هفته مامانم پشت پنجره کلاسمون رو تماشا میکرد

در صحرایی مادر تیکه های جسم فرزندش رو به آغوش می‌کشد و لالایی میخواند تا شاید قلبش آرام شود اما سوزش قلب زیاد است و اشک ها بی وقفه سرازیر میشود 

به نظرم پیش دبستانی برای اشنایی با شرایط مدرسه کافیه ، واقعا لازم نبود اون حجم از استرس صبح زود بیدا ...

دقیقا منم چندروز پسرم بردم مهد دیدم هیچ چیز خاصی یاد نمیدن فقط بیست تا بچه باید برن تو یه اتاق به نظرم بچه تو اون سن قانون نمی‌فهمه همون پیش دبستانی کافیه برای آشنایی با مدرسه بچه تو این سن نه تهش یه کلاسی چیزی باید بره

منم ناراحت شدم🥺🥺🥺ببرش روانشناس حتما ، اگ بااین اضطراب بزرگ بشه نابود میشهیا بپرس ببین دوستاش اذیت ...

این اضطراب تو پیش دبستانی طبیعیه ولی باید به شیوه ی درست مرتفع بشه 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده♥️
1. اون روانشناسی که بهت گفته حتی اگر گریه میکنه باز هم ببرش، چندان عقل درست و حسابی نداره 2. ببین نم ...

ی بار مراسم آب بازی تو بارک بود و کلیییی بچه بودن.با حسرت نگاهشون میکرد بااینکه میدونستم بشدت دلش میخواست بره بازی کنه ولی چون آشنا نداشت بکن اصرار کرد که بریم.حتی حاضر نبود ببینه بچه ها رو

میشه برا بچم دعا کنی....
ی بار مراسم آب بازی تو بارک بود و کلیییی بچه بودن.با حسرت نگاهشون میکرد بااینکه میدونستم بشدت دلش می ...

خب این بچه باید بین بچه ها باشه تا اون ترسش از بین بره ولی اینکه اون مهد روانشناس نداره خیلی سخت میشه کارت 

منم ناراحت شدم🥺🥺🥺ببرش روانشناس حتما ، اگ بااین اضطراب بزرگ بشه نابود میشهیا بپرس ببین دوستاش اذیت ...

خوبن بخدا.من خودم دوهفته رفتم رفتار مربیارو دیدم.بچه ها هم باهاش خوب بودن میگفتن بهش بیا بریم بازی بریم کلاس.نمدونم چشه بخدا.ابنم بگم اصلا لوس بار نیاوردمش

میشه برا بچم دعا کنی....
این اضطراب تو پیش دبستانی طبیعیه ولی باید به شیوه ی درست مرتفع بشه

اتفاقا اضطراب بچه اسی اصلا طبیعی نیست اینکه از شب قبلش از غذا بیوفته و گریه و التماس کنه طبیعی نیس

ماهم گریه میکردیم ولی دیگه بعد دوروز تموم بود 

خستم .
ی بار مراسم آب بازی تو بارک بود و کلیییی بچه بودن.با حسرت نگاهشون میکرد بااینکه میدونستم بشدت دلش می ...

فک نمیکنم ماجرا این باشه، چون بچه ها هرچقدر هم حسادت کنن، بازی میکنن 

چون بازی تنها راه برقراری ارتباطشون هست، ممکنه توو بازی بابت حسادت دعوا کنن قهر کنن اما هرگز بچه بابت حسادت از بازی نمیگذره 

ریشه این ماجرا حسادت نیست شاید خودش رو در قالب حسادت نشون بده اما شما بگرد دنبال ریشه 

بچه اش پیش دبستانیهامسال لی لی به لالاش بذاره سال دیگه کلاس اول میخواد چیکار کنه ؟

نظر شما هم درسته 

ولی از طرفی سال بعد یک سال بزرگ تر میشه، شاید بهتر بتونه خودش رو وفق بده، نمیدونم شایدم نظرم درست نباشه و راجع به دخترک ایشون حتی عکس عمل کنه، شاید بهتر باشه از حالا عادت کنه... 

اتفاقا اضطراب بچه اسی اصلا طبیعی نیست اینکه از شب قبلش از غذا بیوفته و گریه و التماس کنه طبیعی نیسما ...

احتمالا میخواد مامانش تسلیم بشه 

من مخالف به زور بردنم ،باید دنبال راهکار باشه و با ترفند و بازی ببرتش وگرنه اگه بخواد به حرفش گوش بده سال دیگه هم وضعیت همینه 

بخدا دلم میخواد نبرمش انقد که التماس می‌کنه و گریه.ولی نبرمش میگمن دیگه می‌فهمه واجب نیست هر روز و ب ...

ببین بهش انگیزه بده بگو اونجا یه عالمه دوست می‌تونه پیدا کنه به معلمش بسپار تحویلش بگیره خودت براش از مدرسه رفتن بگو که فلانی هم می‌ره پسر من هم میخواد درس بخونه واز این چیزا شاید حس بهتری بگیره مثلاً پسر من میبینم دخترخاله می‌ره اینم خیلی دوست داره زودتر بره

2810