2777
2789

همش گریه می‌کنه.استرس داره.همینکه شب میشه میگه مامان میشه فردا نرم.من میگم واجبه و نمیشه.اما استرس رو میبینم درش و التماس می‌کنه که نرم.

صبح هم گریه می‌کنه خیلی.بزور میبرمش.

احتمال زیاد میدم مشکلش اینه تو جمع غریبس و نمیتونه با بچه ها مچ بشه.

رو حیش هم میشناسم دلش میخواد رییس باشه.و شاید میبینهداونجا نمیتونه.و اینکه خجالتیه.

انقد با من و باباش بود خوب بود ارتباطاتش که فکر نمی‌کردم یرروز این خجالتی باشه.

خیلی ناراحتم.دارم دیوونه میشم انقد غصه میخورم.

میگن عادت می‌کنه پس چرا عادت نکرده هنوز😭

میشه برا بچم دعا کنی....

منم همین بودم کاش مادرم گوش میکرد و نمیبرد …. چقد دوران تلخی بود چقد عذاب کشیدم با اینکه اجتماعی ام هستم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برای سلامتی نینی داخل شکمم صلوات بفرستید🥺

منم همین بودم کاش مادرم گوش میکرد و نمیبرد …. چقد دوران تلخی بود چقد عذاب کشیدم با اینکه اجتماعی ام ...

میشه توضیح بدید چطور بودی؟چی اذیتت میکرد؟

من میگم نبرمش این حجم از استرس برا بچم خوب نیست.ولی میگن ببرش وگرنه کلاس اول همین آش و همین کاسست

میشه برا بچم دعا کنی....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی مشکل دیگه ای نداره اونجا؟

برخورد بد مربی  یا یکی بچه ها  یا یه موضوع آزار دهنده

بعضی بچه ها واقعیت رو نمیگن

خواهشا خیلی حواست به بچه ات باشه

و تو مهد پیگیر باش

از خودش هم دلیلش رو بپرس

همینجوری حدس نزن که خجالتیه

شاید مشکل اساسیه

اینکه بچه اصرار داره نره یه چی پشتش هست

رفتار بد یا اذیت شدن و....

فعلا نفرستش

توصیه ام به شما اینه پیگیر روانشناس کودک بشی برای اضطراب جدایی ❤️❤️

از الان پیگیر شو

که توی دبستانش دیگ به مشکل نخوری

وگرنه میشی جزو اونایی ک باید نصف سال دم در کلاس بشینن

بگرد ببین کدوم روانشناس کودک خوبه

ببری پیشش

مطمئنی مشکل دیگه ای نداره اونجا؟برخورد بد مربی یا یکی بچه ها یا یه موضوع آزار دهندهبعضی بچه ها واق ...

رفتار مربی و مدیر مهد رو دیدم.خییییلی باهاش صحبت کردم.ی هفته بدون اذیت و ناراحتی رفت و یهو نرفت.هیچی نبوده.میگه از بچه ها بدم میاد.تو جمع بچه ها فامیل بازی می‌کنه و پر انرژیه ولی ی کم روحیه جنگ طلبی و رییسی داره.

حدسم اینه چون چیز دیگه به ذهنم نمی‌رسه😭

میشه برا بچم دعا کنی....
اینکه بچه اصرار داره نره یه چی پشتش هسترفتار بد یا اذیت شدن و....فعلا نفرستشتوصیه ام به شما اینه پیگ ...

رفتم پیش روانشناس.گفت بزور ببرش هر چقدر هم گریه کرد

میشه برا بچم دعا کنی....

شاید یه مشکلی پیش اومده که نمیخواد باهاش روبه رو بشه منم یه مدت با یه پسره ای تو مهد بحثم شد یه چیزی بهم داده بود منم گم کرده بودم ، همیشه استرس داشتم تا اینکه بالاخره به مامانم گفتم و مشکل حل شد ، یه مدتم به خاطر کسل کننده بودن محیط اونجا دلم نمیخواست برم ، خلاصه میخوام بگم علت اش رو ریشه یابی کنید شاید به خاطر خجالتی بودنش نیست 

اینکه بچه اصرار داره نره یه چی پشتش هسترفتار بد یا اذیت شدن و....فعلا نفرستشتوصیه ام به شما اینه پیگ ...

اضطراب جدایی نداره.بیشتر وقتا با من نبوده خونه فامیل راحت وایمیستاده.

الان خیلی وابسته شده بخاطر این قضیه مهد

میشه برا بچم دعا کنی....
2810