2777
2789
عنوان

نی نی میخوام ولی نمیشه

157 بازدید | 14 پست

دیگه ۴ساله منتظر بچه دومم بچه اولم ۶سالشه بی صبرانه منتظریم همه راه هارو رفتم از دکتر گرفته تا چله بری و دعا و نذر و نیاز ولی خدا انگار نمی‌خواد .....

قشنگ چند بی بی چک هام مثبت میشد تاازمایش میرفتم گفتم شد که نشد دیگه نمی‌دونم چیکار کنم تنبلی تخمدان هم دارم 🥹 هرچی دارو خوردم فایده نداشته بنظرتون دوباره مامان میشم؟؟؟

من یک مثبت اندیشم با من از نا امیدی حرف نزن 🥰

رجوع کن به امضات💖

اگه با نظرم مخالفی چشماتو ببند رد شو،مجبور نیستی ابراز مخالفت کنی یا نظرتو تحمیل کنی#دیکتاتور_نباشیم😌به خاطر دوتا پاچه پاره کاربری قبلیم تعلیق شد😂✌🏻ولی به چپ ترین قسمت بدنم🤌🏻تو تاپیکا برامن چایی شیرین بازی در نیارین،استارتر خودش زبون داره🚫

اکه پولشو داری برو ای وی اف 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اره منم عین شما بودم پسر دومم ده سال فاصله داره با اولی نمیشد ای یو ای کردم چند بار و کلی درمان دارو اهرش تخم هویج پنج انکشت دم کردم روز اول تا شش پریود خوردم بادکش رحم شیاف عسل و حجامت و بادکش رحم البته رو مثانه پهلو و کمرم به لطف خدا همون ماه باردار شدم 

از ای وی اف میترسم اونقدر هم سنی ندارم که بخوام ای وی اف کنم🥹

تخم هویج و پنج انگشت همسرتم تقویت کن گرمیجات عسل گردو شیره انگور تخم مرغ محلی و کره محلی و کنجد و چیزای مقپی و سیرابی بخپره زیاد نزدیکی چهار روز یه بار انجام بشه و بادکش کمر رحم گرم نگه داستن شکمت و روزای پریودیت دستمال نخی بردار از رو نوارت پرز های نوار بهداشتی تنبلی و کیست میارع همینارو بکتی باردار. میشی خودم هفت سال دکتر رفتم نمیشد بعد بچه اولم 

سلام اره منم عین شما بودم پسر دومم ده سال فاصله داره با اولی نمیشد ای یو ای کردم چند بار و کلی درمان ...

سلام عزیزم وای الهی شکر خدا ♥️💚😍 منم امتحان میکنم

تخم هویج و پنج انگشت همسرتم تقویت کن گرمیجات عسل گردو شیره انگور تخم مرغ محلی و کره محلی و کنجد و چی ...

الهی خیر ببینی حتما امتحان میکنم 

الهی خیر ببینی حتما امتحان میکنم

ببین باردار نمیشدم هزار تا حرف و تیکه مردم خانواده همسر اذیتا دیدما ولی نذر کردم هر کی کمک بهواد این نسخهرو بگم براش تا باردار بشه تا الان پنج نفر گفتم از اطرافیانم باردار شدن انشالله شمام نتیجع میبینید

ببین باردار نمیشدم هزار تا حرف و تیکه مردم خانواده همسر اذیتا دیدما ولی نذر کردم هر کی کمک بهواد این ...

عزیزم منم دوماه اقدام کردم برای بچه دوم ولی نشد

این دو ماهم پریوادم ۴ روز عقب افتاد

قبل اقدام کاملا منظم بودن

دلیل تاخیرا چیه ب نظرت

جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
ببین باردار نمیشدم هزار تا حرف و تیکه مردم خانواده همسر اذیتا دیدما ولی نذر کردم هر کی کمک بهواد این ...

این ماه هم کیت تخمک گذاری گرفتم و مطمئنم تو تایم تخمک گذاری اقدام کردم

اما نشد خیلی بهم ریختم

جدید نیستم دوستان🫶🏻،کاربری دوممه برای سوالام🤗
عزیزم منم دوماه اقدام کردم برای بچه دوم ولی نشداین دو ماهم پریوادم ۴ روز عقب افتادقبل اقدام کاملا من ...

منم از وقتی ک اقدام میکردم میشد بیست روز یه ماه حتی دیر میکرد نامنطم شدم این کارا رو بکنی مرتب میشی اختمالا فولیکولات تبذیل به کیست میشع و هورمونات قاطی شده به خاطر اقدام برا اینکه مرتب بشی من ک میرفتم دکتر چند بار ال دی. داد خوردم مرتب کرد پریودامو ولی باز باردار نشدم اخرش با این روش ک گفتم تخم هویج اینا مرتب شد پریودم و شاید شما پرولاکتینت بالا هست چون اگه نرمال نباشه هم پریودا تو اقدام نامرتب میشه

از ای وی اف میترسم اونقدر هم سنی ندارم که بخوام ای وی اف کنم🥹

ای وی اف ترس نداره برا سن بالاها هم نیس برو ای وی اف کن تا کی میخوای صبر کنی به سن نیس خب سه سال گذشته شما هم بیمه هزینه هاتو قبول میکنه 

2810