2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

74 بازدید | 6 پست

سلام دوستان من ۴ سال پیش وقتی که ۲۰ ساله بودم با یه آقایی آشنا شدم و متاسفانه در یک سالی که من با ایشون توی رابطه بودم دچار زگیل تناسلی شدم،به شدت روزای بدی رو پشت سر گذاشتم و از ایشون هم جدا شدم چون فهمیدم به من خیانت میکردن،به شدت افسرده و ناراحت بودم و انقدر استرس کشیدم که زگیل ها هم عود کردن و روز به روز بیشتر میشدن حدودا شیش ماه بعد از جدایی زمانی که آرامش م رو به دست آوردم زگیل های تناسلیم بدون هیچ درمان خاصی از بین رفتن و از اون موقع تا الان دیگه زگیلی مشاهده نکردم،از اون سال هیچ وقت جرئت نکردم برم دکتر چون فکر میکردم این ویروس تا آخر عمر توی بدن میمونه قید ازدواج کردن رو زده بودم،توی چند وقت گذشته با شخص جدیدی آشنا شدم که به هم علاقه مند شدیم،این روزا جرئت کردم و رفتم آزمایش hpv دادم تا با واقعیت رو به رو بشم،خوشبختانه تستم منفی بود خواستم این تجربه رو باهاتون به اشتراک بزارم که اگر دچار این مشکل شدین نترسین،سعی کنید سیستم ایمنی تون رو تقویت کنید و مطمئن باشید نهایت بعد از دو سال دفع میشه،فقط همون اول تست بدید که نوع ویروس مشخص بشه اگر از انواع پر خطر بود به صورت منظم پاپ اسمیر انجام بدین و اصلا نترسین،با تقویت سیستم ایمنی دفع میشه،زندگی تون پر از سلامتی❤️❤️❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو طب سنتی میگن کاملا درمان داره. اینایی که درمان ندارن. مافیای پزشکی هست

بله ولی من حتی واقعا هیچ کار خاصی انجام ندادم هیچ دارویی هم استفاده نکردم،فقط برای بهتر شدن حال روحیم ورزش میکردم و به تغذیه ام میرسیدم،اونم نه خیلیییی جدیییی

دقیقاااااا منم دفع کردم الکیه میگن میمونه

سلام عزیزم شماهم زگیل زدی؟ ازمایش دادی؟ 

میشه از روند درمانتون بگی 

من سین یک هستم تازگی چندتا زگیل زدم خیلی میترسم 

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بله ولی من حتی واقعا هیچ کار خاصی انجام ندادم هیچ دارویی هم استفاده نکردم،فقط برای بهتر شدن حال روحی ...

میشه یکم در مورد تغذیتون بگی 

من تازگی زدم خیلی نکرانم

فقط 7 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40