2777
2789
عنوان

واقعیت داره مهم

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 31 پست

خب احادیث زیادی راجب چشم زخم داریم ،ما توبطن زندگی خارجیا نیسیم ک بدونیم ولی تو جامعه خودمون زیاده ،راجب سحر و جادوک دیگه وقتی قرآن ی سوره داره بنام جن تقسیرشو بخونی متوجه میشی جز انسان موجودات دیگه ای هم تو ابعاد دیگه 

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

اعتقادی ندارم دلیل خاصی هم نداره کلا به هیچ خرافاتی اعتقاد ندارم نه تنها اینایی که گفتی چون قدرت مطل ...

قدرت مطلق خداست صد درصد و کمک از غیر اون خواستن اشتباست ولی موجودات دیگری هم خلق شدن و فقط ما روی زمین نیستیم‌ و جن داخل قران سوره داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توو‌سوره علق هم داریم : و من شرالنّفاثات فی العقد

یعنی از شر زنانی که در گره ها میدمند ب خدا پناه میبرم اشاره به سحر داره و ساحره ها

بله چشم‌زخم هم  واقعیت داره و  ایه ان یکاد

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
سوال منم هست واقعا یه جوری گیر گردم تو زندگی که نگم...

اشتباه ترین کار اینه که برید سمت علوم غریبه از خدا کمک بخواید تو پست بعدم یه توضیح کامل راجب دعا گرفتن میذارم بخونید

قدرت مطلق خداست صد درصد و کمک از غیر اون خواستن اشتباست ولی موجودات دیگری هم خلق شدن و فقط ما روی زم ...

شما مسلمانی که جن برات داخل کتاب آسمونیت اومده من که نیستم پس بازم تفکرم عوض نمیشه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

اول یه توضیح کامل بدم 

جن چهار نوع هستن هر کدوم یه نوع عنصر دارن و فقط انسان چهار عنصر هست 

دعای سوزوندنی جنای عنصر اتیش و به بند اتصالتون وصل میکنه

دعای دفن کردنی جن عنصر خاک 

دعایی که به جایی وصل میکنن که هی تکون بخوره جن عنصر باد و

دعایی که میریزن داخل اب میدن به یکی بخوره جن عنصر اب

و حالا این دعارو مینویسن چطور میشه که فعال میشه؟

وقتی دعارو میدن به طرف میگن یکاری بکن مثلا این دعارو دفن کن تو‌‌ قبرستون وقتی طرف این دعارو میره دفن میکنه یا میسوزونه تا اونکارو میکنه یه جن که اصلا تو دنیای خودشه با کسی کاری نداره و ازون محیط داره رد میشه سریع کشیده میشه با سرعت داخل یه حصار و اصلا ممکنه اون جن بچه باشه وقتی می افته تو حصار از دنیای خودش انگار پرت میشه یجایی که ... و اصلا نمیدونه خودش کجاست و مجبوره کاری که براش اومده رو انجام بده این چیکار میکنه؟ اول رو بند اتصال الهی شخصی که دعا گرفته و کسی که دعا داده و مثلا دعای محبتی گرفته شده به بند اتصال اون شخصی که براش دعا گرفته شده هم وصل میشه

و حالا اگه کاری که براش اومده رو انجام نده چی میشه؟ اون حصار دعا هی تنگ تر و تنگ تر میشه تا اینکه اون جن میمیره

و اون جنم خانواده داره وقتی میبینه یهو مثلا برادرش کنارش نشسته بود نیست غیب میشه صد درصد میره سراغ کسایی که اونکارو کردن

اعتقاد ندارم و این جیزها را خرافات می دونم. زمان قدیم اگر دلیل چیزی را نمی تونستند توضیح بدن، ربطش میدادند به امور ماورایی..مثلا بیماریهای روانی را جن زدگی می دونستند یا فلج خواب را بختک و ...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
شما مسلمانی که جن برات داخل کتاب آسمونیت اومده من که نیستم پس بازم تفکرم عوض نمیشه

حتی خارجی هاعم به جن باور دارن و کسی که رو خودش کارکنه انسانیت داشته باشه حروم نخوره قضاوت نکنه دروغ نگه فحش نده و فساد نداشته باشه و خیلی کارارو انجام نده بعد مدت بسیار طولانی میتونه ببینه یچیزایی

حتی خارجی هاعم به جن باور دارن و کسی که رو خودش کارکنه انسانیت داشته باشه حروم نخوره قضاوت نکنه دروغ ...

دیدن موجودات ماورایی نشونه بیماری های روحی روانی هست هیچ انسان سالمی همچین چیزهایی رو نمیبینه 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چرا سم ؟! مگه ۸ میلیارد نفر تو دنیا همه باید مسلمان باشن؟

ن دوست خوبم میشه دین شمارو بدونم اگه راحتی بگو

زن آممدم و کاربر قدیمی ریپورتی ،،حرفامو ب دل نگیرخدایا بهمون شادی و سلامتی و پول و دلخوشی دلخوشی عطا کن قربونت برم 

دیدن موجودات ماورایی نشونه خوب بودن اون شخص هستش و مدیوم بودنش خیلیا از سنین کودکی چشمشون بازه و میبینن بچه مشکل روحی روانی نداره که و چیزی رو که ما نمیبینیم دلیل بر وجود نداشتنش نیست هزاران دنیا افریده شده و ما تو اخرینشون هستیم