2777
2789
عنوان

دعا کنید قلب بچم تشکیل شده باشه بعد هفت سال معجزه شد باردار شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 39 پست
چند هفته ای سنو دادی

شش ن  سونو ندادم گغت هشت هفته برو

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 
ان شاءالله بحق محمدوآل محمدخدا امیدت روناامید نکنه.....الهی آمیناللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

الهی آمین 

خدا خیرت بده

دعام کن

استغفرالله ربی و اتوب الیه💚 به سلیمان جهان از طرف مور سلام به حسین از طرف وصله ناجور سلام السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚میشه برای سلامتی عزیزانم یه صلوات بفرستید!؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میخونم شمام دعا کنید برام

چشم فقط از من به تو نصیحت حتما بزار ۸ هفته تموم بشه بعد برو سونو ببین قلبش تشکیل شده و کیسه معلوم ...انشالله میای خبر خوشحالی میدی

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

تا هشت هفته اصلا سونو نرو برا صدای قلب عزیزم مبارکتون باشه😍😍😍

سلام عزیزم من دختر دومم نزدیک یکماهش یادت بهم گفتی پسر ؟😄

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

آهن چرا؟

اشتباه نوشتم

دی بود

صدای قلب مگه سونو نیست کجا باید برم صدای قلب😩؟ دعا کنید خیلی دلشوره دارم

عزیزم دلم بله سونو قلب همه جاهست

میگم اخرای هشت هفته برو که اگه دور قلبش زده بشه استرس نگیری من بچم هفت هفته پنج روزصدای قلبشوشنیدن قبلش رفتم نشنیدن هی استرس بهم میدادن دکترا

فدای چهارتا دخترام   قربون سه تاپسرام  دور هفت تاتون بگردم   
سلام عزیزم من دختر دومم نزدیک یکماهش یادت بهم گفتی پسر ؟😄

سلام گلم بلهههه کاملا یادمه دورش بگردم  نی نی دخمل که خیلی خوبه 😍😍😍 غیرازمن سونوگرافی هم بهت گفته بود بچت پسره 🫣💋

سلام گلم بلهههه کاملا یادمه دورش بگردم نی نی دخمل که خیلی خوبه 😍😍😍 غیرازمن سونوگرافی هم بهت گفته ...

آره عزیزم یادته 😄

آره الهی شکر کار خدا الان خوشحالم دختره انقد ماشاالله ناز دختر بزرگم که عاشقش ...انشالله تو فکر سومی ولی ای وی آف پسر میخاد شوهرم پولش مهم نیس براش انشالله دو سال دیگه 

آره عزیزم یادته 😄آره الهی شکر کار خدا الان خوشحالم دختره انقد ماشاالله ناز دختر بزرگم که عاشقش ...ا ...

دخترتحت هرشرایطی  خودشوتودل پدرمادر جامیکنه ایشالله مبارکتون باشه ایشالله سومی رو دوقلو وسرخدا بده بهتون😍

دخترتحت هرشرایطی خودشوتودل پدرمادر جامیکنه ایشالله مبارکتون باشه ایشالله سومی رو دوقلو وسرخدا بده ب ...

فدات شم ....ته دیگه دعا کن ای وی آف میکنیم یه دونه پسر سالم بدون دردسر بشه اونم برای دل شوهرم فقط