2777
2789
عنوان

نابار‌وری

92 بازدید | 11 پست

دوستان تازه از مطب دکتر میایم 

دکتر ب همسرم گفت ک هیچ اسپرمی نداری و نمیتونی ب طوری طبیعی بچه دار بشی 

گفت مایع منی هست ولی اسپرمی ب بیضه نمیرسه 

باید  کاشت کنیم خیلی ناراحتم دارم گریه میکنم 

لطفا کسی اگر تجربه ای داره راهنماییم کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به شوهر منم گفته بودن آزواسپرم هستش و باید ای وی اف کنیم و اصلا طبیعی نمیشه بچه دار شد بعد حدودا چهارسال طبیعی الان باردارم هیچ دارویی هم استفاده نکرده بودم فقط شوهرم خیلی ناامید رفت زالودرمانی همون رو خدا وسیله کرد و من الان طبیعی بدون عمل باردارم

بچسب به خدا فقط از خودش بخاه از ته دلم برات دعا میکنم دامنت خیلی زود سبز بشه

تهران مرکز امید برو حتما اونجا آخرین حرف رو بهت میزنند وقت رو تلف نکن اینهمه آدم کاشت کردند یکی ش من و دوستام نگران نباش

بیضه های همسرتون یک مدت با آب سرد و یخ بشور و یخ بذار خیلی مهمه چای. و قطع کنه سمه برای آقایان و اینکه اسپرم رو از بیضه می‌کشند یا عمل می‌کنند خوب میشه حتما برو مرکز باروری و شروع کن گریه کردن نداره دنبال درمان باش 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

گریه نکن فقط شما نیستی سریع اقدام کن شما چطوره وضعیتت

خودم چک شدم مشکلی ندارم چن ساله ک قصد نداشتیم خودمو چک میکردم مشکلی تا ب الان نداشتم 

اما بعد از چند ماه اقدام ناموفق همسرم چک شد ک دکتر گف 

مادرزادیه یا اینکه ورم رگا ک باید سونو لگن بشه

حرف اخر دکتره این بود ک ازمایش هورمونی بده در صورتس پ مشکلی نداره نامه کاشت بده 

خیلی از حرفش مطمعن بود ...

اره عزیزم میشه عمل ساده میشه همسرتون انشاالله که دامن تون سبز بشه به حق شش ماه ربابه

خیلی حالم بده دلم برای همسرم میسوزه ،بچه دوس داره 

خودمم حالم از دکتر رفتن بهم میخوره

تهران مرکز امید برو حتما اونجا آخرین حرف رو بهت میزنند وقت رو تلف نکن اینهمه آدم کاشت کردند یکی ش من ...

نمیدونم حس سردرگمی و بدی دارم ما ۱ روز راه دریم تا تهران 

کاشت هم سخته هر ک میره چند بار ناموفق میشه 

حوصله میخاد و ارامش من سراپا استرسم

نمیدونم حس سردرگمی و بدی دارم ما ۱ روز راه دریم تا تهران کاشت هم سخته هر ک میره چند بار ناموفق میشه ...

نه اصلا هم سخت نیست منم از شهرمون تا تهران ۴ ساعت راهه رفتم مرکز امید نوبت گرفتم بعدش رفتیم و آزمایش نوشت و سونو کرد و اینا دوباره شب ۴ ساعت راه بودیم برگشتیم. عزیزم بقدری رفت و آمد کردیم که سختی هایش یادم میاد اذیت میشم ولی بری اونجا جمعیت رو میبینی که از لرستان و بندر عباس و افغانستان و مشهد و از همه جا میان اونجا حالا برای شما که راهی نیست بعدشم آدم وقتی چیزی رو بخواد واقعا باید براش وقت و انرژی بذاره نمی تونی که دست روی دست بذاری بعدشم یک بار هزینه می‌کنی درسته سخته مراحل سخت داره تزریق های سخت داره اما خیلی از آدمها هم جواب گرفتند من خودمو و دوستانم از کرمان رفته بودند همه بچه هاشون الان دو سه ساله هستند شما باید همت کنی استرس دشمن بارداری هست من دوبار اول طبیعی باردار شدم نموند بار سوم همین مرکز امید رفتم ای وی اف کردم خیلی سختی و مصیبت کشیدم اما خداروشکر بار اول مثبت شد و الآنم وسط راه هستم خیلی از هم دوره ای های من بچه هاشون الان دنیا اومده من درگیر مشکلات دیگه شدم خیلی تاخیر افتاد برای من ولی در کل به یکبار امتحان کردنش می ارزه دکتر هاش هم مذهبی و دقیق هستند باور کن بیش از ۶۰ درصد نتیجه میگیرن اما فاش نمی‌کنند مثلا من رفتم دکتر گفت نگاه کن موفقیت آی وی اف فقط سی درصد ه ها منم گفتم باشه اشکال ندارد ولی از هر ده نفر باور کن ۶ نفر نتیجه گرفتند . خدا بخواد شما هم اراده کنید برید نتیجه میگیرید دوستان من همه تهران هتل گرفته بودند . یه خانمی هست این جا اون خانم برای من نوبت گرفته بود خیلی ازش ممنونم خواستی بگو تگ کنم برات شما هم بگو برات نوبت بگیره

نمیدونم حس سردرگمی و بدی دارم ما ۱ روز راه دریم تا تهران کاشت هم سخته هر ک میره چند بار ناموفق میشه ...

خودتم میتونی تلفنی نوبت بگیری اینم تلفن مرکز امید داشته باش 

۰۲۱۷۷۶۷۰۶۹۷

۰۲۱۷۷۶۷۰۶۹۲