بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
شاید به فکرشون نیومده شما بهشون بگید بنویسن جای نگرانی نیستا عزیزم از رو تجربه گفتم پسر ۲ساله همسایمون چن ماهیی بود سرفه میکرد مث بچه شما خوب نمیشد کلی بستری دوا دکتر فرقی نکرد از گلوش عکس گرفتن متوجه شدن یه استخون ریز ریز وقتی آب مرغ میخورده چسبیده گلوش مدام عفونت میکرده عمل کردن خب شد
بله اسپری خارجی سروفلو دو هفته هست داره میزنه اثر نداره
وا چجوری روش تاثیر نداره کدوم شهرین؟
من مامان یه پسر شیطون و نازم و یه دختر کوچولوی زیبا دارم بهترین روز زندگیم وقتی بود که صدای گریهی دختر کوچولوم و شنیدم خوب یادمه 1403/5/17دنیای من چشمای کوچولوشو به دنیا باز کرد🥺❤️شما دوتا دلیل خنده های من و بابایین😍
تهرانتاثیر نداره بخدادوهفته هست دکتر داده دارم براش میزنمهیچ اثری نداشته
فک کردم اصفهانی خواستم بهت دکتر معرفی کنم دارو گیاهی واسه سرفه زیاده روتارین و بریز ت آبجوش بیشتر برو دارو گیاهی براش بگیر چهل گیاهه یه همچین چیزیه من شنیدم واسه سرفه عالیههه