2777
2789
عنوان

احمق ترین ادما کسایین که بخاطر پز و چشم و هم چشمی میرن پزشکی

| مشاهده متن کامل بحث + 602 بازدید | 53 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کسی به خاطر چشم و هم چشمی نمیره دنبال درس خوندن

قطعا خودشم دوس داره 

البته قبول دارم که خیلیا که میرن پزشکی صرفا جو گرفتتشون و وقتی میرن توش می بینن اونجورم خوب نبوده و آدمش نبودن،ولی خب بازم نمیشه گفت چشم و هم چشمی

این اتفاق تو هر رشته ای ممکنه بیفته

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
خییییلیا ب همین دلیل میرن. کاش یه تور رشته پزشکی قبل انتخاب رشته بزارن تا از نزدیک از پاره شدگی در ا ...

همین بخدا جالب اینایین که تو این تاپیک جبهه گرفتن نمیدونن در آینده قراره جونشون دست همین پزشکا بیوفته

کوردم و کردستانیم🤍...خدایا تو بساز،تو بسازی قشنگتره
گفتم صرفا بخاطر پزمنظورم به کسایی که سر علاقه میرن نبود اونا خیلی هم قابل احترامن

حتی همونی هم که از روی پز می ره کلی زحمت میکشه سه سال زندگیشو می بوسه می ذاره کنار روزی بیست ساعت از زندگیش صرف همین رشته میشه اینقدر سختی می کشه حقشه پز بده لایق این پز دادنه هم هست ... و استعدادشو داره این شخص و جون کسیو هم با این همه زحمت به خطر نمی ندازه

خاطرات مثل خون ازم میرن...

کسی به خاطر چشم و هم چشمی نمیره دنبال درس خوندنقطعا خودشم دوس داره البته قبول دارم که خیلیا که میرن ...

تو پزشکی بیشتر اتفاق میوفته چون جو جامعه این رو درست میکنه

تو همین سایت کلی دیدم میخوان حرص جاری دربیارن میرن شروع میکنن به خوندن کنکور برای پزشکی درحالی که هیچ دیدی نسبت به این رشته ندارن

استارترِ عزیزم شرمنده 

دوستان کسی کد‌ تخفیف‌ اسنپ‌ فود‌ ۱۵۰ تومنی نداره به من بده خیلی ممنونم🥰

فالگیر: موهاش مشکیه دوتا هم چشم داره  دختر: واااااااااای این که همه چیو میدونهههه                                                                                                                    نفهمیدم اینجا که هستم تقدیر منه یا تقصیر من❤ 

چه طرز صحبته😐از روی پز هم که باشه کلی زحمت داره به این آسانی ها قبول نمیشن

طرز صحبتم چش بود؟حرفی از زحمت هم نزدم بله که زحمت داره ولی زحمت نباید از عقده بیاد که متاسفانه خیلی وقتا میاد

طرز صحبتم چش بود؟حرفی از زحمت هم نزدم بله که زحمت داره ولی زحمت نباید از عقده بیاد که متاسفانه خیلی ...

از نظر من متوجه نمیشد یه حرف زشته😐 اونایی که می‌خونن واسه ی پزشکی واقعا وقت چشم و هم چشمی ندارن برای همین گفتم زحمت داره یعنی قبولیش آنقدر زحمت داره که واقعا وقت واسه اینکار نداره درضمن چشم هم چشمی یه انگیزه ی بیرونیه برای پزشکی اکثرا کسایی قبول میشن که انگیزه ی درونی دارن❄️

مشاور انسانیا هستم🥰 دورقمی هستم😍اکانت دست دونفرِ
و همینطور اونایی که بخاطر چشم و هم چشمی و پز دادن چند سال پشت کنکور میمونن و تهش نمیرسن و فقط یه روح ...

دقیقا همینطوره

بیا پایین بابا.سرمون درد گرفت.

والا منم میخوام چشم و هم چشمی کنم قبول شم.مگه میشه؟ خنده داره.😳

طرف استعداد داره قبول میشه خب.اونم بعد از اینهمه سهمیه که کنکور داره

من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉