2777
2789
عنوان

خانوما باردارم بیاین

230 بازدید | 51 پست

امروز عصر رفتم بازار و راه رفتم اینور اونور

ضعف داشتم و یکمی سرگیجه

اومدم خونه دیدم لکه اومده

و حالا بازم یکم لکه داره میاد چیکار کنم؟

طبیعی هست؟

هفته پنجمم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

انشالله که چیزی نیس.

اما فعلا کار سنگین نکن وبازار و اینجاهام نرو.

خدایا مواظب تو دلیم باش❤️من عاشقشم😍.خدایا شکرت به خاطر داشتن پسرم بهت مدیونم🫀خودت مراقبش باش♥️
باید بری سونو هیچی نمیشه گفت لکه بینی هم تو هفته پایین عادیه

من دیروز چند قطره دیدم رو لباس زیرم دیگه ندیدم طبیعی بوده یا منم باید برم هفته ۵

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اصلا نمیشه گفت عادی یا غیر عادی تا سونو نشدیفردا حتما باید چک کنی برو دکترالانم استراحت کن زیاد دولا ...

الان برم درمانگاه؟

اخه الان تو سونو چیزی معلوم نمیشه هنوز ۵ و دو روزه

میترسم سونو واژینال بدتر باشه 

الان برم درمانگاه؟اخه الان تو سونو چیزی معلوم نمیشه هنوز ۵ و دو روزهمیترسم سونو واژینال بدتر باشه

من چون سابقه‌ی دوتا سقط داشتم سر این بارداریم هفته به هفته میرفتم سونو از هفته‌ی شش تا نهم هر هفته رفتم سه بار سونوی واژینال شدم هیچ مشکلی نداره سونوگرافی واژینال 

قرمز متمایل به تیره و کم رنگدستمال میذارم کمرنگ لک میادالانم بدنم داغه و حس میکنم فشارم بالاستامیدوا ...

چاره ای نیست فقط استراحت کن دیگهم پیاده روی اینا نرو از کی شروع شد بمرور زمان تغیر کرده؟

فقط 26 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2810