2777
2789
عنوان

کیا ارشدروانشناسی میخونن یاخوندن

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 59 پست

درست شنیدی خصوصا که ارشد روان شناسی بالینی زیرمجموعه پزشکی شده و برای همینم کنکور ارشدش سخت هست قبولیش

و این که داوطلب ها زیادن

پیام نور هم قبولیش سخته برای ارشد روان شناسی

بشین خوب بخون بخونی قبول میشی.ولی دقیقه نودی نباش

فقط 6 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیتاج هستم زن زمان خان🤪😵‍💫😁😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خداکنه اگه من فقط کمک درسی میخوام بخونم ک اونم امارو زبان رو حذف کردم چون نمیتونم و فقط سه تا منبع م ...

حذف کردن اشتباه ترین کاره، وقت داری برای کار کردن رو مباحثشون، شده حتی یک تست ولی موثره

از تمام گل های نرگس جهان بدم می آید...💔
من نسبت به روزانه دانشگاه تاپ گفتممعلومه آزاد که راحتهچون خودم فقط دانشگاه خوب میخواستم

من کاری به انتخاب و علاقه شما ندارم 

حرفم این بود که گفتید پیام نور راحته 

اصلا راحت نیست تو مقطع ارشد. اونم رشته پرطرفدار روانشناسی 

برای پیام نور هم باید خیلی خوند 

کارشناسی نیست که بگی هرکس از راه رسید پیام نور قبول بشه 

ارشد دنیاش فرق داره

سلام داری واسه ارشد روانشناسی میخونی؟میای باهم بخونیم؟

سلام عزیزم نه متاسفانه هنوز نخوندم بیس روز پیش کتابام اومده دریغ ازیه صفحه خوندن🤦‍♀️ان شاءالله از فردا شروع میکنم اره من ازخدامه یکی باشه بیشتر انگیزه داری

سلام عزیزم نه متاسفانه هنوز نخوندم بیس روز پیش کتابام اومده دریغ ازیه صفحه خوندن🤦‍♀️ان شاءالله از ف ...

خب پس منابع داری 

باشه هماهنگ کن باهم بخونیم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

باشه شمام روانشناسی میخای بخونی؟

اره ،فردا باهم هماهنگ مبکنیم ایشالا

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

2810