2777
2789
عنوان

حالم از مامانم بهم میخوره💔💔

228 بازدید | 16 پست

من پیج اینستا دارم محتوای پیجم 

ولاگ هستش از دانشگاه و روزمرگی های خودم میذارم بعد الان از دانشگاه اومدم 

مامانم میگه چرا هی استوری میذاری؟ 

خودتو آرایش می‌کنی استوری میذاری چه معنی داره...بعد من ازدواج کردم تو عقدم شوهرم هیچی نمیگه اینا حرف مفت میزنن مجرد هم که بودم یه سره می‌گفت تو میری بیرون واسه پسرا آرایش می‌کنی 

یا اینستا واسه پسرا استوری میذاری واقعا نمی‌فهمم فازش چیه 

یه سری پروفایل روبیکا رو عکس عاشقانه گذاشتم شماره ام رو ب غیر از مامان بابام کسی نداشت اومد گفت تو شوهر میخوای که عکس عاشقانه میذاری !!!

بعضا مادرها میخوان شادیهایی ک میخواستن و نداشتن رو از بچه هاشونم بنحوی محروم کنن

الان اینکه اون دهه شصت به دنیا اومده و محدودیت داشته مقصرش منم ؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

2805

ببین بیخیال ناراحت بشی بیشتر گیر میده هرچی گفت از اون گوش بنداز دور زندگیتو بکن فقط نذار رو شوهرت تاثیر بذار حرفاش یا بشنوه چون کلات پس معرکس

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»

سخت نگیر ، بابا مامانای دهه ۴۰ و ۵۰ اکثرا همینن

زیادی دلواپسن

من با اینکه خودم مادر دو تا بچه م ، هنوز که هنوزه ساعت ۶:۳٠ بخوام برم بازار ، بابام میگه باز کجا تو این تاریکی 😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

ببین بیخیال ناراحت بشی بیشتر گیر میده هرچی گفت از اون گوش بنداز دور زندگیتو بکن فقط نذار رو شوهرت تاثیر بذار حرفاش یا بشنوه چون کلات پس 

تا صبح جمال فتنه زای تو دمید..... گویی که ز شب غمِ تو می زاید و بس:»
الان اینکه اون دهه شصت به دنیا اومده و محدودیت داشته مقصرش منم ؟

نه چون شما کار غیراخلاقی نمیکنی چندبار ک کار خودتو بکنی دیگه متوجه میشه با نظرش تو این مورد موافق نیستی 

البته نیازی ب بی احترامی نیست

تحمل کردن بعضی ازمادرا ازجمله مادرمن و شما از یه سنی به بعد واقعا ممکن نیست واقعا سختههههه سختتت من همیشه با مادرم بحثم میشد زمانی که مجرد بودم...الانم عزا گرفتم اگه از شوهرم طلاق بگیرم دوباره چجوری خانواده امو تحمل کنم و باهاشون زندگی کنم واقعا افسردگی میگیرم

نگرانته با حرف و عملت بهش بفهمون دختر عاقل و سالمی هستی خیالش که راحت بشه دیگه چیزی نمیگه

این اسمش نگرانی نیست 

اگه دختر خرابی بودم حق داشت این حرفا رو بزنه من مجرد بودم دانشگاه کلاسم دیر تموم میشد بهم میگفت تو خرابی دیر میای خونه یا یه بار کلاسم زود تموم شد رفتم خونه گفت تو دروغ میگی دانشگاه نمیری تو میری میدی..!!!

نه چون شما کار غیراخلاقی نمیکنی چندبار ک کار خودتو بکنی دیگه متوجه میشه با نظرش تو این مورد موافق نی ...

من نتیجه لجبازی و اینکه کار خودمو بکنم شده کتک و فحش 

2809