2777
2789
عنوان

امکان داره زن شوهرصیغه کنه

133 بازدید | 14 پست

باشوهرم که ازدواج کردم حامله بودم ولی دکترامتاسفانه با تشخیص اشتباه گفتن نمیشی  

چندماه گذشت بعدمتوجه شدم  شوهرم دخترعموشوصیغه کردهه بازن صیغه ایش یه جازندگی میکردیم که اون زن شوهرموگول زدوکاری کرد بچمو سقط کنه:)

یکی ازفامیل هامون بهم پیشنهاددادبرم پیش یکنفرکه بخاطر یه سری دلایل نیازبه یک نفربرای ازدواج یاصیغه موقت داره بهم گفت رفتن ازپیش همچنین شوهری وصیغه یه نفردیگه شدن نه گناهه نه مجازات دارهه ومن متاسفانه گول حرفاشوخوردم وفرارکردم اومدم پیش این پسرهه 

الان میخوام بدونم امکان صیغه بااین پسرودارم یانه:) 

طلاق گرفتی الان من نفهمیم؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر طلاق گرفتی ارع ولی اگر که نمیشه البتع میشه ولی خب شرعی و قانونی نیست

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

نه مگه نمیدونی قوانین اینطوریه که مرد میتونه در عین حال که همسر داره صیغه کنه ولی زن نمیتونه و حق اعتراض هم نداره؟

هر چند برای هر دو اشتباهه ولی روال کار اینه

با نسیمی دفتر ایام بر هم میخورد..

وا کدوم خری همچین زری زده؟😐😐😐

صیغه نشیا شوهرت مدرک جور کنه اعدامت میکنن 

تا وقتی مهر طلاق نخوره شناسنامت و حتی بعد زمان عده اینکار شما خلافه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
نه هنوزطلاق نگرفتیم میخوام درخواست طلاق بدم

تا قبل عده پخ پخ میشی کص.خل مصخلی ؟ اونم دوبار بکنت ولت کنه تو خیابون؟

فقط 33 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار کاربری دست دو نفره ❌️دست دو شخصیتم هست ✅️ دست چند نفره❌️ لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
وا کدوم خری همچین زری زده؟😐😐😐صیغه نشیا شوهرت مدرک جور کنه اعدامت میکنن تا وقتی مهر طلاق نخوره شنا ...

خاله مامانم گفت بهم متاسفانه 

یعنی   اعدام هم امکان داره اگه شکایت کنه؟ 

خاله مامانم گفت بهم متاسفانه یعنی اعدام هم امکان داره اگه شکایت کنه؟

قدیما عزیزم حکم چنین کاری  سنگسار بود 

الان نمیدونم ولی احتمالا اره 

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب بچها منم به ارزوم رسیدم بلخره بیبیم مثبت و باردارشدم(مامان دوتا فرشته کوچولو)ولی خب تو هفته های پایین قبل از شنیدن صدای قلبشون خدا اونارو ازم گرفت🙂ولی ناامید نمیشم اونا بااومدنشو امید زندگی رو ب قلب من اوردن من بازم تلاشمو میکنم شمام برام دعا کنید 🙏♥️♥️🙂۱/۲/۰۳ من ددباره مامان شدم🥺
2810