2777
2789

وای یه چمدون بزرگ برا لباسام شده فقط

چرا اینقده زیاده 

هنوز وسایل دیگمم نزاشتم 

بگین چیکار میکنین خیلی زیادن وسایل

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
ب صما تنهایی باید ی اتاق بدن 😂🌹

وای همین🤣 

تازه ظرف و ظروف و خوراکی و اینا اصلا نزاشتم😐😂😂😂

نمیدونم خابگاه اسانسور داره یا ن

چجوری چمدونامو از پله ببرم بالا

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)

من یادمه یه چمدون بزرگ داشتم یه قابلمه کوچیک و بشقاب  قاشق چنگال و شامپو و اینا رو هم توش جا داده بودم و رختخوابمم جدا بود... کلا فاصله شهر محل تحصیل تا شهر خودمون حدود سه ساعت بود زود به زود می اومد خونه و میرفتم اگه چیزی کم و کسر بود میبردم

فاروس:فانوس دریایی😊
برا خونتونم لباس بزار 😂رختخواب و وسیله آشپزخونهوسیله حموم لوازم بهداشتی و لباس و ی پارچه و دفتر خود ...

😂لباس تو خونه هم گذاشتم 

وای خیلی هستن😂

خوابگاه بالشت نداره؟؟

اتو هم ببر رخت آویز هم ببرلباس ولی زیاد نبر س چهار دست خونگی دو س دست بیرونی دوباره میای خونه چرک می ...

اره من اتو و رخت آویز برده بودم... لباسامو هم هر وقت میرفتم حمام میشستم... تشت هم نیازه راستی

من یادمه یه چمدون بزرگ داشتم یه قابلمه کوچیک و بشقاب قاشق چنگال و شامپو و اینا رو هم توش جا داده بو ...

واس من ۱۳ ساعته نمیتونم‌برگردم خونه باید بمونم 😂😂😂

😂لباس تو خونه هم گذاشتم وای خیلی هستن😂خوابگاه بالشت نداره؟؟

ن ببر

اصلا من دو ترم تو خوابگاه زندگی کردم 

خیلی اذیت شدم 

حتما حتما خیلی بهداشتو رعایت کن چون اونجا احتمال عفونت خیلی زیاده من مریض شدممم ینی بدجور 

دلتو خالی نمیکنم من هم خوابگاهیام خوب نبودن

اگ خوب باشم خیلی هم خوش میگذره 

اتو هم ببر رخت آویز هم ببرلباس ولی زیاد نبر س چهار دست خونگی دو س دست بیرونی دوباره میای خونه چرک می ...

من مشکلم اینه نمیتونم برم خونه بعدش 

فاصله خیلی زیاده همینم باهواپیما میرم 

هم تابستونه بردم هم زمستونه بد سرماهم هستم😂

واس من ۱۳ ساعته نمیتونم‌برگردم خونه باید بمونم 😂😂😂

پس وسایلت زیاد میشن حق داری 😁 حالا لباس خونه زیاد نبر یکم که راه افتادی با بچه ها میرید بازار یه دفعه دلت میخواد یه تیکه لباس راحتی چیزی میخری

2810