2777
2789
عنوان

ماکارونیم خیلی بد مزس یه زور میخوریم فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 26 پست

ممنونم از همتون ،همه ی دستوراتو امتحان میکنم😃

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه منظورم از مزه اینه که اصلا خوب نمیشه ،نه فقط خود ماکارونی.ماکارونی فرمیا هم سفتن هرچی میپزم نرم ن ...

به زمان رو بسته‌ها توجه نکنین 

بذار بپزه یکم ک دیگه مونده نرم و آماده خوردن شه بردار که شفته نشه  یعنی یه کوچولوووو دندون گیر باشه یه دیقه اینا بعد برش دار  ابشالا متوجه منظورم بشین😂🤦‍♀️

و بعدم من ماکارونی شکلی رو خیلی بیشتر میزارم بپزه یعنی اول اونو میریزم داخل آب بعد ک نرم شد ماکارونی ساده هم میزارم با هم بپزن

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

مگه ماکارونی و دمی میکنن ؟؟؟؟؟

آخه نوشته با سویا و رب و سیب زمینی دم میزارم فکر کردم دمی درست میکنه شایدم اشتباه متوجه شدم 

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

آب رو بریز تو قابلمه بذار جوش بیاد بهش یکمی نمک و روغن و زردچوبه بزن بعد ماکارونی هارو بریز داخلش ، ۱۵_۱۰ که جوشید آبکش کن(اجازه نده خیلی بپزه و خمیر بشه).

برای مایه هویج ، فلفل دلمه، ذرت ، قارچ ، نخود سبز، سیب زمینی (هر کدوم  که دوست دارید) اول بپز بعد سرخ کن همراه پیاز رنده شده و گوشت چرخ کرده(برای ادویه هم کمی اویشن، خیلی خیلی کم دارچین،فلفل سیاه و نمک) همه رو که تفت دادی چند قاشق رب بزن و اجازه بده ربت کامل سرخ بشه و خامیش گرفته بشه .

بریم سراغ ته دیگ. برای ته دیگه یکمی روغن بریز کف قابلمه+ یکی زعفرون دم شده اگر دوست داشتنی کمی هم کنجد بپاش بعدش نون یا سیب زمینی حلقه ای نازک یا نون بنداز یه لایه ماکارونی بریز بعد مایه بعد دوباره ماکارونی بعد مایه تا بالا.

بعد اگه دوست داشتی کمی پودر آویشن بپاش روش یا یه چوب دارچین بشور بذار روش چندتا سوراخ هم با قاشق ایجاد کن و یه استکان پر آبجوش بریز زیرش بعد دم کنی رو بذار رو در قابلمه اجازه بده ۴۵ دقیقه خوب دم بکشه رو شعله.

تمام حالا یه ماکارونی خوشمزه داری🍝🥕🌽🫑

🧡🍁به صبر ، مشکل عالم تمام بگشاید ؛که این کلید به هر قفل ، راست می‌آید🧡🍁

من ماکارونی رو مثل سالاد ماکارونی درست می کنم همه تعجب می کنن که چرا این جوری درستش کردم😂😂ولی خوب میشه.

گوشت اصلاً نمی زنم طعم گوشت رو توی ماکارونی دوست نداریم.

سویا رو می کوبم ریز میشه با پیاز رنده شده تفتش میدم ولی نه در حدی که بسوزه و جمع بشه.

بعد ادویه بهش می زنم (نمک،،فلفل سیاه،،پودر پاپریکا،،پودر آویشن،،پودر سیر یه کم و زردچوبه)

رب رو تفت میدم رنگش که از خامی دراومد اضافه می کنم به موادش و یه کمم آب جوش می ریزم می ذارم موادش با رب قل بزنه بره به خوردش.

ماکارونی هم از این شکل دارا می ریزم آبکش می کنم و می ذارم دم.

دم که کشید بهش ذرت،،،سیب زمینی،،نخود فرنگی،،کالباس و سوسیس،،قارچ،،فلفل دلمه ای اضافه می کنم.

اینا رو آخرش می ریزم چون دم که می کشن یه جوری میشن.

بعد پنیر پیتزا می ریزم می ذارم چند دقیقه تو فر.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

آخه نوشته با سویا و رب و سیب زمینی دم میزارم فکر کردم دمی درست میکنه شایدم اشتباه متوجه شدم

فک کنم این مدلی که موادو داخل تابه سرخ میکنن بعد ماکارونی هم با آبحوش میریزن توش بهش میگن دمی

من تا حالا کردم جالب نبود یه حالیه ابنگار ماکارونی خیسه  چرب و لذیذ نیس

دیدن این فیلم بر شما بله خود خود شما واجبه ''فیلم کره‌ای امید'' درباره تجاوز جن‌سی کودکان رو ببینید و مقایسه کنین با فیلم ایرانی هیس دخترها فریاد نمیزنند واکنش‌های هردو پدر مادر بعد مواجهه با جریان رو ببینید هر دو فرهنگ جامعه رو مقایسه کنید ای کاش ما هم جسارت و شجاعت این رو داشتیم کاری کنیم این آدمای مریض حداقل چندسال طولانی یکبار به کار کثیفشون بپردازن نه آزادانه و هر روز و هرسال  ای کاش به کسانی که بهشون تجاوز شده به چشم مجرم و گناهکار نگاه نمیکردیم...

اشتبا متوجه شدید خوب همه دم میزاریم بعد اینکه آبکش میکنیم مواد و لا به لای ماکارونی میریزیم دم میزاریم دیگه

من ماکارونی رو مثل سالاد ماکارونی درست می کنم همه تعجب می کنن که چرا این جوری درستش کردم😂😂ولی خوب ...

حتمااا خوشمزس 😋😍

مطمئنم زندگیم عالی میشه 😍مطمئنم خدا یادش نمیره چه کسایی در حقم بدی کردن و بحق همین قرآن که صداش تو گوشمه ،تو همین دنیا میبینم که دشمنام چطور تاوان میدن .💔😀

اشتبا متوجه شدید خوب همه دم میزاریم بعد اینکه آبکش میکنیم مواد و لا به لای ماکارونی میریزیم دم میزار ...

آره منظورم اینه

آب رو بریز تو قابلمه بذار جوش بیاد بهش یکمی نمک و روغن و زردچوبه بزن بعد ماکارونی هارو بریز داخلش ، ...

خیییلی مچکرم که وقت گذاشتی ،حتما امتحان میکنم عزیزم

به زمان رو بسته‌ها توجه نکنین بذار بپزه یکم ک دیگه مونده نرم و آماده خوردن شه بردار که شفته نشه یعن ...

فهمیدم چی گفتی😄💪😘💪