2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم ، امتحان ترم دوم چجوری انجام میشه تا چجوری شما تیزهوشان قبول شدین

والا عزیزم سال ما که از همون کتاب درسی سوال میدادن منم همونا رو خوندم قبول شدم

ولی الان تست هوش هست گویا 

و بهترین کاری که میتونی بکنی اینه که آزمون های سال های اخیر رو ( از 99 به بعد) با خودت کار کنی 

من با برادرم اینجوری کار میکنم خیلی داره جواب میگیره 

چند تا آزمون اول رو بدون رعایت زمان بزن تا فقط با تیپ سوال ها آشنا شی ؛ وقتی به یه تسلط نسبی رسیدی زمان بگیر مخصوصا دفترچه ی دوم رو 

والا عزیزم سال ما که از همون کتاب درسی سوال میدادن منم همونا رو خوندم قبول شدمولی الان تست هوش هست گ ...

مرسی عزیزم از پاسخگوییت😙😙😍😘

چجوری و در چه زمانی امتحان تیزهوشان رو میگیرن اصلا من نمیدونم امتحان آخر که کشوری هستو باید پاس کنیم۲۰ بشیم حله قبول میشیم یا که نه امتحان جدا داره. ببخشید منظور تست همون امتحان هست

مرسی عزیزم از پاسخگوییت😙😙😍😘چجوری و در چه زمانی امتحان تیزهوشان رو میگیرن اصلا من نمیدونم امتحان ...

اره عزیزم 

امتحان تیزهوشان کلا جداست !! 

شما امتحان های پایانی مدرسه تون کشوریه که کلا بحثش جداست از تیزهوشان

آزمون تیزهوشان رو معمولا اویل تیر حدودا 6 ام اینا میگیرن 

آزمون تستیه و دو تا دفترچه داره ؛ دفترچه ی اول 60 تا سوال داره با 75 دقیقه زمان و دفترچه ی دوم 60 تا سوال اما اینبار فقط با 25 دقیقه زمان 

ملاک قبولی شما همین آزمون تستیه هست ؛ تا جایی که من میدونم امتحان های مدرسه تون ربطی به تیزهوشان ندارن چون اصلا از کتابتون سوال طرح نمیشه

البته نه این که کتاب هات رو بزاری کنار !!🫣

درسته ازشون سوال نمیاد ولی از مهارت هایی که یاد میگیری خیلی استفاده میشه تو آزمون تیزهوشان

مثلا مهارت درست خوندن متن های ادبیات ، مخصوصا ادبیات قدیمی ؛ یا مهارت محاسبات سریع ریاضی 

اره عزیزم امتحان تیزهوشان کلا جداست !! شما امتحان های پایانی مدرسه تون کشوریه که کلا بحثش جداست از ت ...

مرسی عزیز دلم ببخشید مزاحمت شدم یه سوال داشتم😅😆 تیزهوشان ۶ کی تو مدرسه خودمون

مرسی عزیز دلم ببخشید مزاحمت شدم یه سوال داشتم😅😆 تیزهوشان ۶ کی تو مدرسه خودمون

خواهش میکنم عزیزم 

هر موقع هر سوالی داشتی بپرس 

راستش درست متوجه ی سوالت نشدم عزیزم ولی اگه منظورت محل برگزاری آزمونه که نه تو مدرسه ی خودتون نیست 

تا الان که من دیدم تو خود مدارس تیزهوشان برگزار میشه 

خواهش میکنم عزیزم هر موقع هر سوالی داشتی بپرس راستش درست متوجه ی سوالت نشدم عزیزم ولی اگه منظورت محل ...

اگه منظور استارتر همون منطقه اجرا است متفاوته 

مثلا یکی از فامیلامون منطقه ۱۹ عه بعد زینب کبری امتحان داد مدرسه نمونه دولتیه اون

من چند سال پیش امتحان دادم یادم نیست کجا بود

2810