2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
سیگار و چاقو؟؟؟؟ والا همچین چیزی توی کلاس پسرم ندیدیم . بوفه خوراکی های مشخص دارهالان رقابت بین غیر ...

من هم غیر انتفاعی‌ای دیدم که دانش اموز های خوبی داشته باشه.ولی از ۴ تا یکیش اینطوری بود.و اینکه همه ی پسرها مثل هم نیستن.یکی علاقه داره پس انداز کنه یکی علاقه داره زود خرج کنه بره.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فقط کسی که تجربه هر دو رو داره میتونه بگه چقدر تفاوت توی اعتماد بنفس بچه ها داره دولتی و غیرانتفاعیم ...

دقیقا 

پسرم تا ششم دولتی بود . تازه مدرسه اش جزو بهترین های تهران بود . و امسال رفته غیر انتفاعی . آرامش و نظم و احترام و نظارت واقعا توی این مدرسه خیلی خیلی خیلی بهتره .تمومش زبان و هنر و ورزش بصورت جدای از کلاسهای روتین مدرسه دارند توی همین ۲۰ روز ۲ تا اردو داشتن معلم ها بسیار احترام میذارن ولی در عین حال برای درس سخت گیر هستند .توی کلاس کمد دارن و مجبور نیستن وسایل سنگین هرروز ببرن و بیارن . کلاس کمک آموزشی درسی دارن.  ناهار گرم دارن . کلا خیلی فرق داره و راضی هستم 

من هم غیر انتفاعی‌ای دیدم که دانش اموز های خوبی داشته باشه.ولی از ۴ تا یکیش اینطوری بود.و اینکه همه ...

خوب این وظیفه والدینه که مدرسه مناسب پیدا کنن . من شاید ۱۰ تا مدرسه رفتم و دیدم و تحقیق کردم تا این مدرسه رو انتخاب کردم با اینکه نسبتا به ما دوره و هزینه سرویسش خیلی زیاد شد . در مورد بچه هم اولیا باید اولا روی تربیت بچه از بچگی کار کنن دوما بچه شون رو بشناسن و متناسب با شخصیت بچه بهش پول بدن 

البته بستگی به محل زندگیتون داره خداروشکر من تجربه دوتا بچه رو داشتم وکسی برخورد بدی نداشته مدرسه دو ...

محل زندگی یعنی چی؟والا دهاتای پشت کوه که نیستیم تاپیکای اینجا که این چن روز همش برخورد بد بود