2777
2789
عنوان

اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت

| مشاهده متن کامل بحث + 1612 بازدید | 109 پست
استارتر کاملا درست میگه مدارس غیر انتفاعی فقط یه ظاهر مرتب و اتوکشیده دارن وگرنه عمق فاجعه توی مداس ...

چرا اینقدر از روی بی اطلاعی حرف میزنید خوبه آدم کمی فکر کنه 

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا‌.از طرفی هر غیرانتفاعی بد نیست.ولی خوب هاش خیلی خیلی هزینه میخوان.مدرسه دولتی داریم که معدل پا ...

دقیقا همینطور

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود... 
بذار من توضیح بدم شاید درک‌کردیتو شهر من همه بچه هاشونو از دولتی کشیدن بیرون، تنها بچه هایی موندن که ...

هنوز هم بعضی دولتی ها هستن که بچه هاش هم درس خونن هم سالم.

من از دیوانگان دیدم هزاران عاقل مُرده_من از عاقل ولی دیدم سری کامل عُقده 
فردا که وارد جامعه شد کسب و کار راه انداخت اون موقع میخواد چیکار کنه/

چیکار میخواد کنه! 

همچین میگین انگار توی غیرانتفاعیا باد میزنن

اونجام درس میخونن و با کلی بچه معاشرت دارن فقط کادرشون و معلما خوش اخلاقترن و با حوصله تر و بیشتر کار میکنن

وقتی پدر مادر دو میلیون میریزن تو کارت بچه میگن برو واسع تغذیه مدرسه و فلان خرج کن اکثر بچه های هفتم و هشتم میرن با اون پول سی*گار و چاقو میخرن.

هنوز هم بعضی دولتی ها هستن که بچه هاش هم درس خونن هم سالم.

من شهر خودمو گفتم

از خدامه همه ببرن دولتی منم ببرم دولتی.  

ولی دولتی به طور خالص والدین بی اهمیت موندن توش.

تنوع جمعیت تو عیرانتفاعی بیشتره پولدار فقیر بافرهنگ بی فرهنگ سالم ناسالم

با دوستان نازنین زیر ۲۵ سال مایل به گفتگو نیستم اگه ندانسته وارد صحبت شدم خودتون بمن اطلاع بدید. 
وقتی پدر مادر دو میلیون میریزن تو کارت بچه میگن برو واسع تغذیه مدرسه و فلان خرج کن اکثر بچه های هفتم ...

اینجور چیزا فقط تو مدرسه غیر انتفاعی هست.تو دولتی هم اگه باشه کمتر هست.

بذار من توضیح بدم شاید درک‌کردیتو شهر من همه بچه هاشونو از دولتی کشیدن بیرون، تنها بچه هایی موندن که ...

اصلا اینجوری نیست اتفاقا پسر بزرگ من کلاس نهمه مدرسه ای که می‌ره بِرَنده واسه ثبت نام باید امتیاز دانش آموز بالا باشه تموم پدر و مادرا از دکتر بگیر تا تاجر بچه هاشون رو ثبت نام کردن همسر خودم تو بانکه به نظرتون نداریم بفرستیم غیر دولتی ولی واقعا مدارس دولتی خوب کم نداریم معلمانی عالی مشاوره خوب بچه ی من واقعا پیشرفت داشته الهی شکر

من شهر خودمو گفتماز خدامه همه ببرن دولتی منم ببرم دولتی. ولی دولتی به طور خالص والدین بی اهمیت موند ...

فقیر تو غیرانتفاعی ثبت نام نمیکنه

طرف پولدار باشه ولی عیا*ش و معتاد چی؟؟داداش رفیق داداشم که کلاس نهم غیر انتفاعی میخوند.فهمیدن تو مدر ...

هرارتا احتمال هست

منم تو حرفام لفظ احتمالا رو اوردم

ولی نظرم اینکه رفتارهای ناهنجار تو طبقه های اجتماعی پایین تر بیشتره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما به اسما داشتیم طرز فکر شمارو داش والبته خسیس تاامسال معلم با مداد همون روز اول زد توسر بچه😄از فر ...

البته بستگی به محل زندگیتون داره خداروشکر من تجربه دوتا بچه رو داشتم وکسی برخورد بدی نداشته مدرسه دولتی

2810