اینایی که میگن بچم باید حتما بره غیر انتفاقی که یه وقت بی ادب نشه درک نمیکنم. بچه باید در هر صورت وارد جامعه بشه و بتونه در برابر همه افراد از خودش و حقش دفاع کنه و باهاشون کنار بیاد و حتی دوست بشه. و چه چیزی بهتر از مدرسه دولتی که همه جور ادم توش هست اصلا درک نمیکنم دخترخالم هست دارن از گشنگی میمیرن مادرش اینو به زور غیر انتفاقی تنوشته از مامانم پول قرض کرده
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دقیقا.از طرفی هر غیرانتفاعی بد نیست.ولی خوب هاش خیلی خیلی هزینه میخوان.مدرسه دولتی داریم که معدل پا ...
دقیقا همینطور
فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
[تیکر بارداری نیست]خدایاشکرت💚🌱یاحیدرکرار🌱💚🇮🇷💚 میشه با قلب مهربونت برای بابام دعا کنی؟ حالش خوب بشه🤲😭ان شاءالله همیشه در کنار خانوادتون خوش باشید تن همتون سلامت و دلتون خوش باشه🤲ملّتی که تاریخ خود را نداند، محکوم به تکرار آن خواهد بود...
بذار من توضیح بدم شاید درککردیتو شهر من همه بچه هاشونو از دولتی کشیدن بیرون، تنها بچه هایی موندن که ...
اصلا اینجوری نیست اتفاقا پسر بزرگ من کلاس نهمه مدرسه ای که میره بِرَنده واسه ثبت نام باید امتیاز دانش آموز بالا باشه تموم پدر و مادرا از دکتر بگیر تا تاجر بچه هاشون رو ثبت نام کردن همسر خودم تو بانکه به نظرتون نداریم بفرستیم غیر دولتی ولی واقعا مدارس دولتی خوب کم نداریم معلمانی عالی مشاوره خوب بچه ی من واقعا پیشرفت داشته الهی شکر