2777
2789
عنوان

تجربه واکسن شش ماهگی و بیقراری

78 بازدید | 12 پست

بچه ها دیروز واکسنای ۶ماهگی دخترمو زدیم، حالا بدلیل بیماری و اینک واکسنای قبلی ش هم دیرتر بود، دیذتز زدیم

تا آخرشب دیشب خوب بود، اصلا تب هک نداشت، آخرشب تب کرد ک میدونم طبیعیه و استامینوفن میدم. ولی امروز خیلی بیحاله. اصلا ح‌صله نداره همه ش غر میزنه، چشماشم همه ش بیحاله

طبیعیه؟

دو تا واکسن قبلی اینطوری نبود‌

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

دختر من بعد واکسن ۶ ماهگی تا سه روز بی قرار و بی حال بود و گریه میکرد

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
دختر من بعد واکسن ۶ ماهگی تا سه روز بی قرار و بی حال بود و گریه میکرد

انقدم دول دل بودم بزنم...

همین چیزایی ک جدید میگن...

برا همینم خیلی نگرانم😞

🌿الهي رِضاً بِقَضائِكَ و تَسْليماً لِامْرِكَ وَ لا مَعْبودَ سِواكَ يا غِياثَ الْمُستَغيثين؛ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشکل نداره دیگه واکنش بدن بچه است دخترم واکسن ۶ سالگی زد حتی تب نکرد دوستش ۷ روز نمیتونست دستشو تکون بده دخترم فقط گفت بیارم بالا درد میگیره اونم یکی دوروز بدن ها فرق میکنه ضمننا واکسن قبلیش گاهی تب میکرد گاهی تب هم نمیکرد

انقدم دول دل بودم بزنم...همین چیزایی ک جدید میگن...برا همینم خیلی نگرانم😞

واکسن نزدنش عوارضش بیشتر از زدنشه

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
مشکل نداره دیگه واکنش بدن بچه است دخترم واکسن ۶ سالگی زد حتی تب نکرد دوستش ۷ روز نمیتونست دستشو تکون ...

دختر منم دوتای قبلی تب خیلی خفیف، حتی به ۳۸ هم نرسید

ایندفعه خیلی بیقراره

من پسرم واکسن دوماهگیش از همه بدتر بود شش ماهگی راحتتو بدن هر کس یه واکنشی نشون میدن

من دوتای قبلی واقعا متوجه نشدیم

حتی تقریبا تب هم نداشت

اینیکی اینطور...

دختر منم واکسن هاشو دیرتر زد. ولی هر دفعه عنبر نسا دود کردم رو جای واکسن .نه درد کشید نه بی حال شد نه تب کرد. ولی خب مردم میترسن امتحان کنن. من خودمم خیلی میترسیدم اما خواهرم میگفت حتما دود کن اینجوری بچه اذیت نمیشه. 

کاش روزی بیاد که حال دل همه خوب باشه
دختر منم واکسن هاشو دیرتر زد. ولی هر دفعه عنبر نسا دود کردم رو جای واکسن .نه درد کشید نه بی حال شد ن ...

ممنوو🙏