2777
2789
عنوان

برنج ندارم اما مهمون دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

غذای نونی درست کنید مثلا آبگوشت 

ولی حتما با همسرتون صحبت کنید که دیگه بدون مشورت و بدون در نظر گرفتن شرایط کسی رو دعوت نکنن!

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چی داری تو خونهی خورشتی بادمجونی چیزیک نونی باشه بپزخوراک لوبیاعدسیکوکو سیب زمینی

راستش من مهمون بیاد خونم عمرا اگه عدسی بزارم جلوش🥲

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
الان میخوان بیان میشه ناهار

الان ؟؟؟؟ناهار گذشته ها. بعد چطوری میخوای خورشت و ...بار بزاری. ی ماکارونی  کتلتی چیزی که زود اماده بشه بزار دیگه.

الان سه. تا بپزه میشه ۵ همون شامه دیگه. 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "

نه زشت نیس ؛ خب زشتم باشه دیگه چیکارکنی مقصر شوهرته همونو بذار  

بعدا با شوهرت صحبت کن 

بگو از این به بعد اول شرایطو فراهم کن زودتر خبربده آماده باشم بعد مهمون دعوت کن شاید مواد غذایی کمِ شاید من حال ندارم شاید مریضم باید وقت باشه خونه رو تمیز کنم خرید کنم  

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

خودتم یه لقمه ای ، میوه ای چیزی بخور جون داشته باشی کارکنی بی حال نباشی یه حرفی دربیاد یا یه وقت ممکنه دهنت بو بده زشته ، چون معده ات خالی بوده 

برای پیشگیری و حل مشکلات تاپیک های منو بخونید

راستش من این غذارو ب شما پیشنهاد ندادم

چرا گارد میگیری؟اینجا سایت تبادل نظره

پس فردا هم یکی مثل شما میاد تاپیک‌میزنه وای رفتم خونه جاری عدسی گذاشت جلو دستم

بسه بابا

بار الها...❤ از کوی تو بیرون نرود پای خیالم...نکند فرق به حالم چه بخوانی چه برانی..چه به اوجم برسانی چه به خاکم بکشانی...نه من آنم که برنجم نه تو آنی که برانی...❤
چرا گارد میگیری؟اینجا سایت تبادل نظرهپس فردا هم یکی مثل شما میاد تاپیک‌میزنه وای رفتم خونه جاری عدسی ...

چون اسی داره میگه برنج ندارم توان مالی هم ندارم الان بخرم واقعا توقع داری چی بهش توصیه کنم بره کبابی با خاویار