2777
2789
عنوان

تیک عصبی بچه شش ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 20 پست
یادمه داداشم این سنا که بود تیک داشت که یه شونه‌شو بندازه بالا و همزمان سرشونه‌ لباسشو می‌کشید. ما ه ...

داداشت چند سالش بود؟الان بزرگ شده دیگه از این مدل کارا نمیکنه کلا؟ببخشید من از نگرانی میپرسم

یادمه داداشم این سنا که بود تیک داشت که یه شونه‌شو بندازه بالا و همزمان سرشونه‌ لباسشو می‌کشید. ما ه ...

داداشت الان بزرگ شده حتما دیگه از این مدل کارا نمیکنه کلا؟؟ببخشید که میپرسم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

داداشت چند سالش بود؟الان بزرگ شده دیگه از این مدل کارا نمیکنه کلا؟ببخشید من از نگرانی میپرسم

اون موقع یادمه دبستانی بود. درست سنش یادم نیست. الان سربازه و دیگه مشکلی نداره. میدونم مادری عزیزم. خودمم مادرم و درکت میکنم. ولی یه مدت هیچ واکنشی نداشته باش. توکل کن به خدا. درکنارش از یه طب سنتی حاذق مشورت بگیر. میتونی هم سرچ کنی توی نت. ببین خیراندیش چیزی در این مورد گفته یا نه. 

ان‌شاء‌الله که مشکلش حل میشه. 

عزیزم چند وقته درگیر هستی؟ما تقریبا یکساله درگیریم الان کمتر شده ولی باز نگرانم در اینده دوباره بیاد ...

عزیزم کاملا حالتو درک میکنم تاپیکامو‌بخونی میفهمی چه شبای ک تا صبح گریه کردم اما همسرم همش میگفت هیچی نیست خیلی کمه انقدر میبردمش پارک و باهاش بازی میکردم و فقط گریه الان انگشتشو یکیشو جمع میکنه سعی کردم بی تفاوت باشم باردارم هستم خیلی خودم خوب نیستم همین ک خیلییییی کمه باز شکر

فقط 11 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تمام زندگیم پسرم،من برات میمیرم نفس مامان❤️