خانما تورو خدا اگه تجربه ای دارین راهنماییم کنین،کسی بوده بچش تیک عصبی داشته باشه و کاملا درمان شده باشه بخدا دارم از نگرانی میمیرم کمکمک کنین،خیلیا خوب نشدن برا همین خیلی نگرانم
به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم از این تقلب ، از این تاج کاغذین که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
کسی بوده همه ی اینارو داشته باشه بعد خوب شده باشه؟همش نگرانم تا بزرگسالی براش بمونه،الان نزدیکه یکساله درگیر تیکه، کمو زیاد میشه،الان کم شده ولی لازم من میفهمم داره
یادمه داداشم این سنا که بود تیک داشت که یه شونهشو بندازه بالا و همزمان سرشونه لباسشو میکشید. ما هم عصبی میشدیم و بهش تذکر میدادیم. دیدیم بدتر میشه. دیگه بهش چیزی نگفتیم. انگار اصلا انجامش نمیده. بعد یه مدت کلا رفع شد.
پسرم ۴ سالشه تیک لب داشت ۶ ماهه خوب شد تیک انگشت داره ک خیلی کمه و به چشم نمیادطبق چیزایی ک شنیدم اص ...
عزیزم چند وقته درگیر هستی؟ما تقریبا یکساله درگیریم الان کمتر شده ولی باز نگرانم در اینده دوباره بیاد سراغش،کل تایپیکای نی نی سایتو خوندم هیچکس مبوده خوب شده باشه خیلی میترسم نگرانم