2777
2789
عنوان

و بلاخره منم مامان شدم 🤰🏼👶🏼😍

435 بازدید | 22 پست

خدایا شکرت  و من لایق نام مادر شدم 😍

جان مادر بعد از ۲ سال انتظار در اوج ناامیدی آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس بزرگترین نعمت و شکوه ترین لحظات دانستی؟؟ این حس را تا کنون لمس نکرده بودم  

😭😭😭😍😍😍😍😍👶🏼🤰🏼👶🏼🤰🏼🤰🏼

بماند به یادگاری از1403/07/23

بهترین اتفاق زندگیم 🤍

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبارک باشع گلم.انشاءالله به سلامتی بغلش کنی؛قدمش پر خیر وبرکت باشه 🥰🌹🌹💐💐

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

من پارسال ۲۳ آبان فهمیدم مادر شدم و تو دفتر خاطزلتم ثبتش کردم ولی دنیا اومد چنان وارد دنیای ناشناخته شدم پشیمون شدم کلا🤣 خصوصاا دو ماه اول خواب کلااا تعطیل بود الانم همینه ایشون برای خواب و بیداری من تصمیم میگیره مبارکه عزیزم تا میتونی استراحت کن بعدا برات آرزو میشه😆🤣

تا با تو خندیدم خود را خدا دیدی از نسل خاکی ها خودت را جدا دیدی

امضام

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

به سلامتی مبارکههه ان شاالله خوش قدم باشه براتون و صحیح و سالم بیاد بغلت🤩

لطفا دلت پاکه برام دعا کن خدا حاجتمو بده و همونجوری که میخام بشه و بهش برسم و صلاحم با خواسته‌ی دلم یکی باشه🥲❤️🙏

2810