2777
2789
عنوان

نامزد داداشم شورشو در آورده 😒

| مشاهده متن کامل بحث + 2109 بازدید | 112 پست
حتما عزیزم🌹نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻(البته این ...

عزیزم حالا که اینقدر به نودل علاقه داری نودل اندومی سفید طعم سرخ شده رو بخر 

بی نظیرههههههه

اگه اون و بخوری دیگه به الیت حتی نگاهم‌نمیکنی

حتما عزیزم🌹نودلی که میخری حتما مارک اِلیت باشه👌🏻طعم مرغش هم نسبت به بقیه خوشمزه تره👌🏻(البته این ...

مرسی عزیزم حتما امتحانش میکنم 🤍

دو مورد از بیهوده ترین احساسات: غصه خوردن برای اتفاقی که افتاده است و نگران اتفاقی که احتمال دارد و در آینده روی دهد𖠌☕︎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

داداشم زنگ ما میزنع میگه خسته شدم از این کاراش

همين اول بسم الله خسته شده نامزدي رو بهم بزنين كه خيلي بهتره حالا چرا به جاي رفتار درست و عاقلانه زنگ ميزنه به شماها خبر ميده

داداش منم دوسال با دختري تو ارتباط بود و قرار ازدواج داشتن خواستگاري رو هم رفتيم و داشتيم آماده ي مراسم بله برون ميشديم كه داداشم بهم زد ما حتي نميدونستيم چرا من با دختره كه صحبت كردم گفت من حق دارم وقتي خونه بابام ٢٠٦ سوارشدم ماشين مدل بالاتري رو برام بخره و اينكه لباس عروسم از فلان جا بياد و …. برادرمن توانايي انجام اينكارارو داشت شايد اگر اون دختر متوقع نبود بيشترشم براش انجام ميداد

متاسفانه همسرش راضی نیست

خب استارتر برادرت چرا زنگ میزنه به شما؟ اینجوری فقط اختلاف به وجود میاد و اگه عروستون ببینه فکر میکنه شما دخالت کردین

به برادرت بگو بره با پدرزن و مادرزنش حرف بزنه بلکه اونا دخترشون و نصیحت کنن

عزیزم حالا که اینقدر به نودل علاقه داری نودل اندومی سفید طعم سرخ شده رو بخر بی نظیرهههههههاگه اون و ...

عهههه اونو تاحالا امتحان نکردم

ایندفعه حتما میگیرم😍 مرسی که گفتی😘❤

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

كاربران عزيز چرا انقدر سريع با عروس همزادپنداري ميكنين😁 دخالت وقتي نميشه كرد كه خود داداشش مشكلي نداشته باشه اگه به ما خانما باشه كلا پسر از روزي كه اومد خواستگاري ديگه خانواده اي نداره حتي مشورتم نكنه باهاشون 

همين اول بسم الله خسته شده نامزدي رو بهم بزنين كه خيلي بهتره حالا چرا به جاي رفتار درست و عاقلانه زن ...

اینم گیر داده که ماشین داداشم باید عوض بشه انگار پول علف خرسه یکارایی می‌کنه داداشم میگه دوسش دارم ولی ازش خسته شدم اینا قبلا باهم بودن داداشم میگه قبلا می‌گفت من هیچی نمیخام فقط بیا خواستگاری یه خلیفه میخام الان این ادا در میاره 

اینم گیر داده که ماشین داداشم باید عوض بشه انگار پول علف خرسه یکارایی می‌کنه داداشم میگه دوسش دارم و ...

نه اون ماشين رو براي خودش ميخواست داداشم ماشين داشت😁

با برادرت صحبت كن بگو قرارنيست از الان هرچيزي كه ميشه زنگ بزني به ما گله و شكايت زنت و كني اگر نميتوني قبول كني خواسته هاشو الان يه فكري بكن چون اين زن بياد تو زندگي بيشتر از اينارو هم ميخواد 

خب استارتر برادرت چرا زنگ میزنه به شما؟ اینجوری فقط اختلاف به وجود میاد و اگه عروستون ببینه فکر میکن ...

بخدا منم گفتم خودت حرفاتو بزن الان من طرفتو بگیریم فردا رفتی سر زندگی خودت که من همش دنبالت نیستم اگر اون دختره زرنگ بازی در میاره توهم مث خودش باهاش رفتار کن 

داداشت وضعیت مالیش چطوره؟دختره باید انقدر فهمیده باشه باهم به تفاهم برسن این چیزارو .نه اینکه تیغ بز ...

داداشم خودش نون اوره در حد معمول وضعش اول خواستیم برم خواستگاری یه از فامیلا پول دار بود خودش گفت نه میخام یکی باشه هم دوستش داشته باشم هم در حد خودم باشه 

اتفاقا همه اینایی ک گفتین خب حقشه من لال بودم نگفتم اشتباه کردم خانواده شوهر وظیفه شونو کلا فراموش ک ...

عزیزم می‌دونم من خودم کرک بارون دیدم تا یکم شل میکنم شوهرم ازم سواستفاده می‌کنه ولی هرچیزی حد خودشو داره نه خیلی زیاد ن خیلی کم 

من نمیدونم چرا خواهر شوهرا واسه برادراشون میشن کاسه داغ تر از آش . بابا بشین سرت تو زندگی خودت باشه ...

الان خودت بودی جبهه می‌گرفتی بعدم منکه دخالتی نکردم حرفیم نزدم بینشون

2810