2777
2789

البته پسرمن ۷ماهونیمه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بیاین دیگه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قد و وزن بچه فقط رو نمودار خودش مقایسه میشهو مطمئن باش اهمیت چندانی نداره مگه اینکه مورد حادی باشهو ...

اخه من هربچه ایی دیدم از کوچیکی بلندبوده بزرگ هم شده قدبلندشده

بچه نباید به بچه ی دیگه مقایسه بشه عزیزم، اینطوری  وسواس  هم پیدا میکنی 

چون تغذیه ، ژنتیک و وزن زمان تولدشون با هم متفاوته و بر اساس اونها باید سنجیده بشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
بچه نباید به بچه ی دیگه مقایسه بشه عزیزم، اینطوری وسواس هم پیدا میکنی چون تغذیه ، ژنتیک و وزن زمان ...

اخه میخوام بدونم رشد بچم خوب بوده یا جاداره بهتر بشه .البته رو نموداره رشدش

اخه میخوام بدونم رشد بچم خوب بوده یا جاداره بهتر بشه .البته رو نموداره رشدش

خوبه دیگه عزیزم 

دکتر یا بهداشت  که ببری اگر کم باشه بهت میگن 

فقط توی این سن سعی کن چیزایی مثل بادام و سفیده تخم مرغ و انواع حلیم یا سوپ که پر از پروتئین باشه زیاد بهش بدی تا انشاالله رشد قدی خوبی داشته باشه آهن و قطره دی اصلا کنار نذار ،  من واقعا ازینا نتیجه گرفتم 

من بچه ام دقیقا با بچه ی یکی از نزدیکانم با هم دنیا اومد اون خیلی درشت بود و من ملاکم شده بود اون ، ولی اصلا در نظر نمیگرفتم که مثلا من و همسرم رو هم ۱۱۰ کیلو هم نمیشیم ولی اون بچه فقط باباش ۱۲۰ کیلو بود و مرتب حس میکردم بچه ام ضعیفه در حالیکه همیشه روی نمودار بود 

خواهرانه میگم مقایسه نکن چون خودت و بچه اذیت میشید 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
اخه من هربچه ایی دیدم از کوچیکی بلندبوده بزرگ هم شده قدبلندشده

من انواعش رو دیدم

بچه دوستم دنیا آمد ۵۳ بود قدش یک‌سالکی به همون نسبت بالا رفته بود ولی الان بزرگ شده قدش متوسط هسن

بچه یکی دیکه دنیا آمد قدش ۵۰ بود به همون میزان تا یک سالگی رشد کرد الان بزرگ شده قد بلنده 

و در نهایت قد ژنتیکی هست

خوبه دیگه عزیزم دکتر یا بهداشت که ببری اگر کم باشه بهت میگن فقط توی این سن سعی کن چیزایی مثل بادام ...

وااای منوشوهرم روهم ۲۰۰کیلومیشیم تاحالا بهش فکرنکرده بودم  بعدمگه نمیگن سفیده تخم مرغ نباید بدین

من انواعش رو دیدمبچه دوستم دنیا آمد ۵۳ بود قدش یک‌سالکی به همون نسبت بالا رفته بود ولی الان بزرگ شده ...

بچه منم دنیا اومد ۵۰ بود الان ۷ماهونیمشه ۷۴ بهداشت گفت خوبه قدخودم۱۶۸باباش۱۸۸

بچه منم دنیا اومد ۵۰ بود الان ۷ماهونیمشه ۷۴ بهداشت گفت خوبه قدخودم۱۶۸باباش۱۸۸

خوبه خوب  واقعا 

حتما هم بلند میشه بعدا 

باور کن حتی دو قلو ها متفاوتن با هم

یه دو قلو میشناسم نوزادی نمیدونم اما دبستان یکی بلند تر بود

الان اونی بلند تر که دبستان کوتاه تر بود کمی حتی 

خوبه خوب واقعا حتما هم بلند میشه بعدا باور کن حتی دو قلو ها متفاوتن با همیه دو قلو میشناسم نوزادی ن ...

اره درست میگی .اخه دخترم ۷ سالشه ریزه میترسم میگم اینم کوچولو نشه .دخترم به نظرخودم ریز نیس والا قدش۱۲۰اما اینجا میگفتن بچه ۷ سالشه قدش۱۳۰ میگم حتما بچه من کوتاهه

اره درست میگی .اخه دخترم ۷ سالشه ریزه میترسم میگم اینم کوچولو نشه .دخترم به نظرخودم ریز نیس والا قدش ...

اینجا رو ولش کن

بجه رو نمودار خودش ببین بین همکلاسی هاش ببین 

حتی در نت سرچ کن  حدود قد داره 

اینجا رو ولش کنبجه رو نمودار خودش ببین بین همکلاسی هاش ببین حتی در نت سرچ کن حدود قد داره

توی نت هم نوشته ۱۲۲ اما نسبت به همکلاسی هاش خوبه خداروشکر

2810