2777
2789

سلام بچه ها

میخوام برم آرامگاه فردوسی. هتلم سمت میدون ۱۷ شهریوره.

تو برنامه‌ی  نشان زدم، بهم یه مسیری و نشون داد. بیاید عکسشو ببینید ... ببینید مسیرش اکیه؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینو نمیدونم 

یه اسنپ بگیرین دقیقا آرامگاه پیاده شین

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

اکلا نشان درسته عزیزم.چند تا مسیرم بهت پیشنهاد میده هر کدوم سر راستتره برات انتخاب کن

ممنونم. گفتم شاید مثلا این کسط صبح اتوبوس و اینا گیر نیاد، بمونم تو خیابون 🤐 کلا همه‌ی این اتوبوس ها همیشه فعالن؟؟

اکلا نشان درسته عزیزم.چند تا مسیرم بهت پیشنهاد میده هر کدوم سر راستتره برات انتخاب کن

ببخشید من یه سوال راجع به مترو دارم.

ببینید میخوام با مترو برم باغ وحش وکیل آباد. بهم گفته توی خط ۱ بعد از ۱۸ ایستگاه پیاده شم. یعنی میشه انتهای خط ۱. خب این اکیه واسم.

برای فردا که میخوام با مترو برم فرودگاه، نشان بهم گفته بعد از اینکه سوار خط ۱ شدم، بعد از ۴ تا ایستگاه توی فرودگاه پیاده شم.

سوالم اینه که فرودگاه جهت مخالفه وکیل اباده. چجوری اون ورِ نقشه بعد از ۴ تا ایستگاه میشه فرودگاه؟

نمیدونم چجوری سوالمو بگم 😞😞😞

ببخشید من یه سوال راجع به مترو دارم.ببینید میخوام با مترو برم باغ وحش وکیل آباد. بهم گفته توی خط ۱ ب ...

خوب درست گفته.شما از ایستگاهی که سوار میشی تا فرود گاه میشه چهار ابستگاه

کاربر آقا