2777
2789
عنوان

وای بی بی چکم مثبت شد😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 66 پست
استرس برات سمه ولی خب .....

همون اول اینجوری شد منفیع؟ 

فقط 30 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثبته مبارکه

واقعا؟ خدایا شکرت فقط کاش توی ازمایشم مثبت شه😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چرا اینجوری هستینکسی ک نمیخواد هم ایموجی‌ گریهکسی ک میخواد همو این پیام بهمون داده میشه ک کسی با اوم ...

عزیزم من خودمم گریه میکنم همش 😍 از خوشحالیه از اینه که من دیگه هیچ امیدی نداشتم  ترو خدا دعا کن بتاهم مثبت شه😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اینارو ول کن جواب ازمایشتو گرفتی بیا بنویس مردم ازفضولی

چشمم برام دعا کنید خیلی خوشحالم انگار تو آسموناممم بعد دو سال و خوردی بلاخره خدا  داره معجزشو نشونم میده فقط دعا کنید آزمایشمم مثبت شه😍😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی شکر مبارکه

ایشالا صالح و سالم بیاد تو بغلت

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    

انشالله عزیزم 

خدای ی نی نی سالم و باهوش و مقامدار بهت بده 

خدای بالاسر خیلی خیلی بیشتر از ما آدما ب فکرمونه انشالله برات بمونه و زیر سایش بشینی ب چیزای بد فکر نکن رو آز بده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات میفرستی برای سلامتی خودم و خانوادم ممنون ؟ اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤
2810