2777
2789

مرغهام اصلا بوی زحم نمیده ولی آب مرغم به روغن نمیفته،خیلی کدر و بدرنگ میشه،کسی راهکاری بلده؟یخ رو هم امتحان کردم


مرغم این مدلی میپزم،با کره و روغن سرخ میکنم،تو همون روغن پیازم تفت میدم،سیر و فلفل دلمه و رب هم تو همون روغن پیاز تفت میدم،آب جوش میریزیم مرغا رو میچینم توش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بلدم

از یک  سرآشپز ماهر یاد گرفتم

هر وقت هم درست کردم همه بشدت تعریف کردن

فقط موادش زیاده

اما ارزششو داره

اول آب جوش بیاد مرغ رو بنداز توش 5 دقیقه تو آب باشه کف سفید که اومد روی آب آب رو خالی کن و دوباره آب بریز روش و خالی کن 

حالا

کف قابلمه فلفل دلمه ای خلال شده و هویج رنده شده و پیاز ریز خرد شده میریزیم

حالا اذویه

زردچوبه

نمک

زیره

برگ بو یک عدد

فلفل قرمز و سیاه

رازیانه چند عدد

تخم گشنیز چند عدد

کمی پودر سیر یا نصف حبه دقت کن نصف حبه

کمی ترخون(اصلی ترین قسمتش) 

با اون فلفل و پیاز مخلوط میکنیم

مرغها رو میچینم روش

روغن هم میریزیم

حدود 20 دقیقه با شعله کم میذاریم بمونه

بعد کمی رب گوجه رو با آب مخلوط میکنیم و میدیم روش و سرش رو میبندیم

بینهایت خوشمزه و خوش بو و خوش رنگ

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز