2777
2789
عنوان

پسرم با اینکه 18 ماهشه، حرف نمیزنه

3038 بازدید | 18 پست

فقط بابا و رفت و گاهی وقت ها هم مامان میگه، خودشم به زور باید از زبونش بکشیم  بیرون

خیلی نگرانشم

علایم اوتیسم هم غیر حرف نزدن نداره

کسی تجربه ای داره ؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نگران نباش اصلا عزیزم

دوست منم پسرش الان 2.5 سالشه هنو صحبت نمیکنه

بردنش دکتر گفتن خیلی باهاش صحبت کنین

براش کتاب بخونین

کارتون زیاد ببینه

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

پسر من بیست ماه شه بابا،ددر،عمه،آب،مامان،ننه فقط میگه پسرا دیر حرف میزنن

آه....آری.....این منم.....اما چه سود/ او که در من بود دیگر نیست ،نیست/ می خروشم زیر لب دیوانه وار/ او که در من بود آخر کیست کیست؟

کلا پسرا دیر حرف میزنن

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

یکی از آشناهای ما پسرش 19 ماهه بود حرف نمیز د سیری رفتاری عجیب داشت مثلا یه مسیر هی میرفت و بر میگشت دوباره میرفت و بر مبگشت دست ب قی رم میگرفت با خودش میبرد، یعنی اوتیسم داشته

خواهرزاذه منم همینطوره ولی داداششم همینطور بود خیلیی دیر حرف زد 

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
با اشاره همه چیز میفهمونه کامل به خاطر این تنبل شده شاید  وگرنه کل روز داریم باهاش حرف  می ...

یه برنامه روانشناسی بود برا بچه ها که میگفت وقتی اشاره میکنه بچه ، بگید من نمیفهمم منظورتو ، با من حرف بزن. بگو چی میخوای 

2810