2777
2789
عنوان

خانوما تو رو خدا کمک کنین بچم سینه نمیگیره

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 48 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه حالش خیلی خوبه استفراغ نمیکنه

ببینید این که تو بیداری شیر نمیخوره و لی توی خواب میخوره نشانه ی رفلاکس پنهان هست دوتا از بچه های من هم همین مشکل رو داشتند سعی کنید توی خواب زیاد بهش شیر بدید تا وزن کم نکنه اگر دیدی که وزن خوب اضافه نکرده باید به پزشک مراجعه کنید تا دارو بده معمولا بعد از ۶یا ۷ماهگی خیلی بهتر میشن برای این بچه ها بهتر هست که زودتر غذای کمکی شروع کنید با شیب ۳۰ درجه شیر بدید سعی کنید همیشه سرش کمی بالاتر باشه اگر هنگام خواب شیر میدید بهتر هست سرش بالاتر باشه و حتما غذای جامد رو براش شروع کنید تا علائم بهتر بشه میتونید فرنی که کمی غلیظ تر از شیر خودتون هست شروع کنید و به نوزاد بدید

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏

سلام 

بعضی بچه ها رفلاکس پنهان دارن . تو بیداری کم شیر میخورن یا اصلا نمیخورن ولی خواب باشه میخوره و خیلی از بچه ها تو شش ماهگی خوب میشن  و تو بیداری هم سینه را میگیرن. 

ممکنه هم نی نی تون بخاطر کنجکاوی اطراف را نگاه می‌کنه شیر خوردن یادش می‌ره.

ولی عزیزم اصلا سیرت را ندوش که تو شیشه بهش بدی چون اگر شیشه بهش دادی دیگه سینه ت را نمیگیره و بعد مدتی هم خودت از شیر دوشیدن خسته میشی و نمیتونی بهش مرتب شیر بدی .

کارم شده غصه خوردن

گاهی بچه ها هیچ علایمی جز نخوردن شیر توی بیداری ندارند یعنی بیقرار نیست گریه نمیکنه ولی وقتی که میخواد شیر بخوره چون شیر برمیگرده تو گلو دوست ندارم وسینه رو ول می‌کنه چون هنوز تکامل پیدا نکردم دریچه معدن خوب عمل نمیکنه و نوزاد هم فقط شیر که مایع هست میخوره بیشتر اذیت میشه بهترین کار شیر دادن بیشتر توی خواب در سطح شیب دار شیر دادن هست و شروع غذای کمکی 

معلم کلاس اول هستم هر سوالی داری میتونی بپرسی 📝📝📝📝✏✏✏✏
2810