2777
2789

😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااااتتت دعام کنید♥️😭شاید با دعای شما خدا راهی سر راه من قرار داد بتونم باطل کنم دفعش کنم نجات پیدا کنم😭🙏🏻🥺

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوتا کار میگم انجام بده

برای باطل شدن طلسم و...

60قاف رو سرچ کن 6تا ایه قرانه بنویس روی کاغذ بذار توی گردنی بنداز گردنت 

عالیه

برای  دفع دشمن

زیارت عاشورا و دعای علقمه بخون بی نظیره و زود جواب می گیری ان شااله

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
دوتا کار میگم انجام بدهبرای باطل شدن طلسم و...60قاف رو سرچ کن 6تا ایه قرانه بنویس روی کاغذ بذار توی ...

مرسی فدات شم چشم

دعای علقمه عاشورا شما چندروز بعدش نتیجه گرفتین چه بلایی سرشون اومد؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حسرت حسرت حسرت زندگیم شده حسرتتت💔💔💔💔💔💔توروخداااااااااااااااا اگه اینو میبینی از تههههههه قلبتتتتتتتتت دعااااااااااااااام کن 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔😭به امام حسین قسمتون میدم دعاکنید طلسمم باطل بشه و دشمنم دست از سر من برداره توروخدااااا دعام کنیدشر دشمنم به خودش برگرده توروخدا زندگی منو نابود مرد جیگر منو اتیش زد زندگی منو  اتیش زد 😭

یعنی اتفاق خاصی افتاد تو زندگیت که متوجه شدی؟ یا رفتی پیش دعانویس و.. ـ

بله اتفاق خاصی که زندگیم اتیش زدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی فدات شم چشمدعای علقمه عاشورا شما چندروز بعدش نتیجه گرفتین چه بلایی سرشون اومد؟؟

ببین سوره ی جن زیاد بخون

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
ببین سوره ی جن زیاد بخون

میترسم  زیاد بخونم اخه میگن به تعداد خاصی بخونی اتفاقی میفته

شما تجربه دارین

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تندخوانی سوره بقره دانلود کن تا چهل روز نو خونه بذار بخونه

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

میترسم زیاد بخونم اخه میگن به تعداد خاصی بخونی اتفاقی میفتهشما تجربه دارین

نه تعداد خاصی نگفتن ولی فوایدش فقط باطل کردن جادو نیس کلی فایده دیگه ام داره خیلی خوبه سرچ بزنی میاد 

اگه اینو میخونی میشه لطفا برای آرامش دلم یه صلوات بفرستی بیشترش به خودت برگرده 
نه تعداد خاصی نگفتن ولی فوایدش فقط باطل کردن جادو نیس کلی فایده دیگه ام داره خیلی خوبه سرچ بزنی میاد

باشه عزیزم شما تجربه تونو میگید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مرسی فدات شم چشمدعای علقمه عاشورا شما چندروز بعدش نتیجه گرفتین چه بلایی سرشون اومد؟؟

حدود ده روز

گفت که حالم خوب نیست حس مرگ دارم  درحقت بدی کردم حلالم کن واینا

حلال نکردم ولی  دیگه دعاها رو ادامه ندادم متاسفانه

خیلی موثره انجام بده حتما

دل به پای بادبادک های کم طاقت مبند زندگی را هر چه آسانتر بگیری بهتر است
2810