2777
2789
عنوان

هروقت یاد اون صحنه میوفتم ک رژ لبی بود صورت شوهرم نابود میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 24 پست
بد مسته؟؟ ینی میگی تو مستی اینکار و کرده و حواسش نبوده؟

فکر میکنم یهو پا داده اینکارو کنه ک ن بدش حواسش بوده ن قبلش حاضر شده حتی ب منم زنگ زد اجازه گرفت ک بره خونه رفیقش میدونه اگه اجازه هم بدم گوشیشو سوراخ میکنم انقدر زنگ میزنم

تورو خدا لایک نکن😐😐😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فکر میکنم یهو پا داده اینکارو کنه ک ن بدش حواسش بوده ن قبلش حاضر شده حتی ب منم زنگ زد اجازه گرفت ک ب ...

هوف... الان ک بخشیدیش ولش کن گند و هی هم بزنی بوش بلند میشه سعی کن سرتو گرم کنی اینجوری از پا درمیای

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 

هعی امان از این کارهای مردا وفکرو خیال بعدش واسه

زنا🥺،عزیزم بهتر نیست حرفشو قبول کنی ،منتم سرش

بزاری،،یه جوری شرمندش کنی،بگی مثلا باشه من بت

باور دارم،،که مثلا یه درصدم انجام داد عذاب وجدان داشته

باسه،،ودیگه سمتشم نره،،اخه تو که داری زندگی میکنی

باش،اینجوری داغون میشی

هوف... الان ک بخشیدیش ولش کن گند و هی هم بزنی بوش بلند میشه سعی کن سرتو گرم کنی اینجوری از پا درمیای

از پا ک دراومدم چون با اینکه باردارم دکتر زنان بهم گفت اصلأ امادگی زایمان نداری و بد زایمان حال روحیت خیلی داغون میشه برو دکتر اعصاب میترسم برم دکتر اعصاب قرص بهم بده رو بچم اثر بذاره

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
هعی امان از این کارهای مردا وفکرو خیال بعدش واسهزنا🥺،عزیزم بهتر نیست حرفشو قبول کنی ،منتم سرشبزاری، ...

ن عزیزم این حرفا حالیش نمیشه فقط دیگه راجبش حرف نزدم چند روز اول ک خیییلی بهش بی محلی کردم ب پام افتاد ولم نکرد منم بیخیال شدم ینی ظتهرأ خوبم ولی خودش رفتار سردمو فهمیده مثلأ چند روز پیش ازم پول خاست بهش ندادم درصورتی ک قبلأ مثل دهقان فداکار بودم براش

تورو خدا لایک نکن😐😐😐
از پا ک دراومدم چون با اینکه باردارم دکتر زنان بهم گفت اصلأ امادگی زایمان نداری و بد زایمان حال روحی ...

ن بابا چ اثری خیلیا میخورن و حالشونم عالی شده 

افسردگی بعد زایمان فاجعه س

آدما مالِ رفتنن بیا آدم نباشیم... 
ن عزیزم این حرفا حالیش نمیشه فقط دیگه راجبش حرف نزدم چند روز اول ک خیییلی بهش بی محلی کردم ب پام افت ...

باید یه کاری کنی برو مشاوره،اونجا اصولی راهنماییت

میکنن،،چون اینجوری خودت اذیت میسی،،دوراه داشتی

جدایی ویا موندن،،تو با منطق موندنو انتخاب کردی،

حالا باید اون اتفاقاتو هضم کنی