2777
2789

غصه عالم می‌ریزه تو دلم وقتی یادم میوفته به بچم نتونستم شیر بدم.

هر کار کردم نیومد پسرمم طاقت نداشت از گشنگی جیغ میزد مداوم😭😭😭😭 خدایا کاش می‌توانستم بغلش بگیرم شیرش بدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون موقع بهتریم کار رو کردی این همه بچه با شیر خشک بزرگ شدن چی شد مگه خودتو ناراحت نکن مادری که به شیر دا ن نیست به محبته به احترام گذاشتن بچه است

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
نداشتم.. هر کار کردم نیومد هزار جور قرص دارو انگار نه انگار

ای باباااااا... مادرهای امروزی هم دیگه شور محبت و خیرخواهی برای بچه رو درآوردند!

نه به بیخیالی نسلهای گذشته نه به حساسیت مادران امروزی!

خب نتونستی دیگه... چرا خودت رو عذاب میدی؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

حالا خودتو سر ابن موضوع افسرده نکن. بچه احتیاج به مادر شاد داره.

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بیبی گارفیلد نامبر تو ایز لودینگ😬

حالا غصه بخوری چه تاثیری داره چه چیزی عوض میشه .شیطون بهت حمله کرده فقط حالت را خراب کنه وضعیتت را تغییر بده تا روحیت عوض شه .شیطان از ۴ طرف حمله میکنه این حمله از پشت هست که گذشته را یادت میاره .شکستها ناکامیها را تا الان را برای تلخ کنه پناه ببر به خدا وصلوات بفرست