2777
2789

عشقم خبر داری سالی 180 تومنه شهریش!؟ 😐💔

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

میگم منم پزشکی ازاد اوردم

چیکار کردی برا شماره دانشجویی

من هنوز نتونستم ثبت نام کنم

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
میگم منم پزشکی ازاد اوردمچیکار کردی برا شماره دانشجوییمن هنوز نتونستم ثبت نام کنم

من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون اومد به منم اطلاع بدید؟

من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون ا ...

اره عزیزدلم چشم

خیلی میترسم این همه تلاش کردم حالا موقه ثبت نام اینجوریه🥲

کدوم شهر قبول شدی 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون ا ...

تازه من داشتم سکته میکردم گفتم مال من مشکل داره 

کافی نت گف انگار هنوز سایت برا پزشکی ها باز نشده کدشون نخورده

ب هرحال فردا سعی میکنم‌ پیگیری کنم زنگ بزنم دانشگاه 

منم خیلی از این میترسم ،من نجف ابادم

سی سی 

مژده بده 

اومد شماره وانشجویی ثبت نام کن😍😍😍منم برم ثبت نام کنم

2810