2777
2789

عشقم خبر داری سالی 180 تومنه شهریش!؟ 😐💔

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

میگم منم پزشکی ازاد اوردم

چیکار کردی برا شماره دانشجویی

من هنوز نتونستم ثبت نام کنم

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
میگم منم پزشکی ازاد اوردمچیکار کردی برا شماره دانشجوییمن هنوز نتونستم ثبت نام کنم

من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون اومد به منم اطلاع بدید؟

من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون ا ...

اره عزیزدلم چشم

خیلی میترسم این همه تلاش کردم حالا موقه ثبت نام اینجوریه🥲

کدوم شهر قبول شدی 

مولانا خدا رو قشنگ تعریف میکنه:گر هزاران دام باشد در قدم چون تو بامایی نباشد هیچ غم... :)
من منتظرم 😭هنوز چیزی ارسال نشده .ببخشید امکانش هست درخواست دوستیمو قبوب کنس اگر شماره دانشجوییتون ا ...

تازه من داشتم سکته میکردم گفتم مال من مشکل داره 

کافی نت گف انگار هنوز سایت برا پزشکی ها باز نشده کدشون نخورده

ب هرحال فردا سعی میکنم‌ پیگیری کنم زنگ بزنم دانشگاه 

منم خیلی از این میترسم ،من نجف ابادم

سی سی 

مژده بده 

اومد شماره وانشجویی ثبت نام کن😍😍😍منم برم ثبت نام کنم

2810