2777
2789

منظورم از لحاظ ترس یا هیجان ممکنه رو‌ بارداریم تاثیر بزاره؟

همش استراحتم حوصلم سر میره 

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

نخون اگ جنبه نداری

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

https://daigo.ir/secret/8653075391 در هر سنی میتوانی پُفک بخوری و آخرسر انگشتانت را با لذت لیس بزنی، میتوانی بجای اینکه فقط نیمکت‌های پارک را حق خودت بدانی مانند ۷-۸ سالگی‌ات تاپ سوار شوی و تاپ تاپ عباسی بخوانی،نگرانِ چه هستی؟!مَردُم؟!؟بگذار دیوانه خطابت کنند اما تو زندانی یک عدد نباش!بگذار بین تمام ناباوری‌ها، دروغ‌ها،تنهایی‌ها و آلودگی‌های این شهر لحظاتی مانند کودکی‌ات بخندی!تو هنوز همانی! چیزی جز یک سن در تو تغییر نکرده!فقط چند سال بیشتر اسیر زندگی شده‌ای!فقط چند سال...!هیچوقت دیر نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نخون اگ جنبه نداری

قبلا رمان زیاد خوندم الان طوری ام ک مثلا یه کلیپ احساسی اینستا میبینم زار زار گریه میکنم یا فیلم میبینم ...

دیگه نمیدونم با رمان چطورم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

رمان منفی و استرس زا نخون

نمیدونم چه سبکیه 🙁 فقط میدونم عاشقانس

شما اسمشو شنیدی؟ شالوده عشق

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حتما تأثیر داره ، همونطور که آدم‌های بزرگ و مهم میگن مثلا مادرش زمان بارداری هر روز زیارت عاشورا میخ ...

🙁🙁 

من هم قران میخونم هم چله ی دعا هارو 

الان ۸ هفته ام یعنی نخونم رمان؟

فقط چون حوصلم سر میرفت..

فیلم هارو تموم کردم ، استراحتم زیاد نمیتونم کاری انجام بدم خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40