2777
2789
عنوان

یچیزی میگم حمله میکنید ولی حقیقته

| مشاهده متن کامل بحث + 2432 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب برا اونایی که نازشونو میکشن خودشونو لوس کنن نه همه

قشنگ بود 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

شیوه رفتاری بسته به اینه که نازکش داشته باشی

که اکثرا نداریم

پس کوزت را مقتدای خویش قرار داده و کار میکنیم 

الان خواهر کوچیک من پری هم میشد مامانم غصه میخورد و .

اگر کمر ما از وسط دو نیم هم میشد میگفت پاشو پاشو تنبلی نکن 

2805

والا من یبار مامانم داداش کوچیکم حامله بود عمم اومد خونمون ب من گف دختر گنده پاشو خونه رو مرتب کن و فلان منم حرصم گرف با خنده گفتم ما راحتیم سلیقت نیس پاشو جمع کن 😂الانم همش بهم میگه ت خودت حامله بشی چ میشه

تا وقتی ادا و اطوار تو خونه خود طرف باشه اشکالی نداره ولی وقتی ادا و اطوار رو بیاره خونه ی من چرا نباید ناراحت بشم؟وقتی ادا رو میاره مغازه همسر یا یه سری حرکت های زشتی که اینجا نمیشه گفت...

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

چقد آتیش شما زیاده   

بعد اون تایپکم اومدین اینجا تایپک زدین که فلانه و فلان 

خواستی دوسه نفر بگن موافقی و دلت خنک بشه؟؟؟

من فقط خواستم از با تجربه ها حرف بشنوم ک ببینم کیا چطوری بودن و شبیه هم نیستن اکثرا 

شیوه رفتاری بسته به اینه که نازکش داشته باشیکه اکثرا نداریمپس کوزت را مقتدای خویش قرار داده و کار می ...

چی بگم ولی از ادم مریض و پریود و باردار بنظرم توقع هیچی نمیره

نهایتا کار شخصیمونو انجام بدیم و تهش یچی بپزیم از گشنگی نمیریم اما اینکه کوزت باشیم نمیشه

چقد آتیش شما زیاده بعد اون تایپکم اومدین اینجا تایپک زدین که فلانه و فلان خواستی دوسه نفر بگن مواف ...

عزیزم من با تاپیک شما کاری ندارم

دوستم زنگ زد گفت بیا بیرون گفتم مریضم گف دروغ میگی

مادرشوهرمم چنتا حرکت زده امروز برا اون تاپیک زدم

دربیارن بذار خوش باشن دارن مامان میشن دیگه😍

تا وقتی در حد لوس شدن عادی باشه درسته ولی وقتی پای انتظار و توقع بیاد وسط سخت میشه این لوس بودن . مثلا من دیدم طرف بارداره ، هیچ مشکل پزشکی خاصی هم نداره ولی انتظار داره کل خانواده دو طرف دیگه مثل خدمتکار ، در خدمتش باشن . چرا چون شق القمر کرده حامله شده . طرف حرص میخورد که چرا نمیان کارای من رو بکنن یا دائم غذا بپزن برام و اینا ، حالا تازه دو ماهش بود . اینجوری بده وگرنه توی خونه خودت و با شوهرت به نظرم آزادی هر چقدر دلت میخواد کار نکن یا خودت رو لوس کن 😁😁😁

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
شما رو نمیدونممن اینجا غریبمکارهامو خودم نکنمکسی نیست بکن ه

کار خونه خودتو میتونی تعویق بندازی

مثلا جارو دیرتر بزنی

ولی اینکه کارای بقیه ام انجام بدی و اگ انجام ندی بهت حرف بگن واقعا ادم زورش میاد

2810