2777
2789
عنوان

نشتی کیسه آب دارم به دادم برسید

104 بازدید | 13 پست

سلام دوستان کسی تجربه نشتی کیسه آب داره؟ ... من نشتی کسیه آب دارم الان بیمارستان بستری ام. همش میگن باید سقط کنی ۱۹ هفتم و خودم و بچم هیچ مشکلی نداریم .عفونتم ندارم .. با وجودی که خیلی وقته نشتی دارم ولی آب دور جنینم زیاد پایین نبود ... خاستم ببینم امیدی هست برسونمش هفته های بالا یا ن .. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم خواهر من به خاطر فعالیت بالا سونو ۳۲ هفتگی مشخص شد اب دور جنینش کمه البته بگم بعد سونو ۱۲ هفتگی دیگه سونو نرفت تا ۳۲ هفتگی یعنی انومالی نرفت و دکترش دوباره تکرار سونو نوشت بعد یه هفته باز در همون حد بود و کمتر نشده بود گف اگه کمتر شده باشه باید ۳۴ هفته زایمان کنه که ایتطورنشد هیچی دیگه مایعات خیلی میخورد و ۳۹ هفته زایمان کرد الان دخترش ۳ سالشه

نمیدونم خواهر من به خاطر فعالیت بالا سونو ۳۲ هفتگی مشخص شد اب دور جنینش کمه البته بگم بعد سونو ۱۲ هف ...

گلم نمیدونی خواهرت چیا بیشتر میخورد ک آبش بیشتر شد؟خیلی مهمه برام ..این کیس کم پیش میاد برا همین هرکسی نمیتونه جواب ادمو‌ بده

ممنون ک جواب دادی عزیزم..چن روزه خون گریه میکنم ..دکترا ایقد حرفای ناامید کننده میزنن..

همین دکترا کاری کردن منی ک بارداری سالم وبدون مشکلی داشتم ۹ماه رو بااسترس بگذرونم هربار با کوچک ترین چیزتودلمو خالی میکردن ولی هیچ اتفاقی نیوفتادوبچم به موقه وسالم ب دنیااومد شکرخدا.توم توکل کن ب خدا خودش داده خودشم نگه میداره توهمه تلاشتوبکن بقیش باخدا.مایعات زیاد بخورهمیشه درحال خوردن مایعات باش

همین دکترا کاری کردن منی ک بارداری سالم وبدون مشکلی داشتم ۹ماه رو بااسترس بگذرونم هربار با کوچک ترین ...

ممنونم عزیزم..خدا خیرت بده اگ بدونی حرفاتون چقد بهم انگیزه می‌ده‌..همه میگن سقط کن بره مگه چند سالتع و....،اخه چطوری آدم دلش میاد بچشو ک سالم سالمه سقط کنه😔

گلم نمیدونی خواهرت چیا بیشتر میخورد ک آبش بیشتر شد؟خیلی مهمه برام ..این کیس کم پیش میاد برا همین هرک ...

عزیزم دکترش گفته بود اب اناناس بخوره اونم تا اخر بارداریش هر روز یه ابمیوه اناناس میخورد از این نکتارها البته اگه دیابت بارداری نداشته باشی و اینم که کلا میگف تو طول روز اب زیاد میخورد با دکترت باز مشورت کن 

گلم نمیدونی خواهرت چیا بیشتر میخورد ک آبش بیشتر شد؟خیلی مهمه برام ..این کیس کم پیش میاد برا همین هرک ...

عزیزم فقط دلستر بخور .اگه عفونت داری وآنتی بیوتیک دادن حتما مصرف کن .اگه آبش کم نیست اصلا نگران نباش .فقط تحت نظر باش دائم سونو برو آبش کم شد بفهمی همش دراز بکش وفعالیت نکن